Helle Haahr Nielsen

Lektor

Copenhagen Business Academy

Helle Haahr Nielsen

+45 3615 4700

Nansensgade 19
1366 København K

Area of business at Cphbusiness

Helle underviser i området Ledelse & Kommunikation på åbne uddannelser såvel som lukkede virksomhedshold og kursusforløb. Hun underviser på Diplomuddannelsen i ledelse i følgende fag: Det personlige lederskab, projektledelsen, ledelse og facilitering, ledelse og coaching. Hun har erfaring fra undervisning i ledelse og medarbejdere, viden og innovationsledelse, forandringsledelse, afgangsprojekt mm.

Helle underviser internt i Cphbusiness nuværende og kommende lektorer i facilitering mm.

Educational background and work experience

Helle er cand.merc. fra CBS (Strategi, ledelse, lederudvikling). Desuden er hun uddannet indenfor proceskonsultation, systemisk coaching, narrativ coaching, supervision samt certificeret i JTI og Teamkompasset fra Center for Ledelse.  

Hun er censor på Diplomuddannelse i ledelse, Ingeniørernes Diplomuddannelse i projektledelse, Master og kandidatuddannelser (Det erhvervsøkonomiske censorkorps). Hun har været lektorbedømmerformand og bedømmer af lektoranmodninger fra professionshøjskoler og erhvervsakademier frem til 31.12.22.

Hun har løst konsulentopgaver (undervisning/facilitering) inden for leder- og medarbejderudvikling i private og offentlige organisationer siden 1997. (Haldor Topsøe, Niras, Nature Energy mm). Uddannelserne har typisk foregået i et internationalt perspektiv og været afholdt på engelsk, globalt og nationalt.

Derudover har hun varetaget en lang række projektleder- og koordinatoropgaver i Cphbusiness regi.

LinkedIn:
profil: 
ttps://www.linkedin.com/in/helle-haarh-nielsen/