Få en praktikant

I alle fuldtidsuddannelser indgår et obligatorisk praktikophold i en virksomhed. Med en praktikant fra Cphbusinesss får en motiveret medarbejder, der kan hjælpe med de daglige arbejdsopgaver og løse en konkret problemstilling for jer.

På alle fuldtidsuddannelserne indgår der et obligatorisk, ulønnet praktikophold i en virksomhed. Praktikopholdet varer ca. 3 måneder. Handelsøkonomuddannelsen og laborantuddannelsen skiller sig ud, da der er tale om lønnet praktik, og praktikperioden er væsentligt længere. Du kan læse mere om praktik på handelsøkonomuddannelsen og laborantuddannelsen nedenfor. 

Et praktikophold giver den studerende mulighed for at anvende teorien fra studiet gennem konkrete, praktiske opgaveløsninger i en virksomhed. Det kan ske i Danmark såvel som i udlandet. Virksomheden får en motiveret medarbejder, der kan deltage i de daglige arbejdsopgaver og løse en konkret problemstilling.

Vi modtager gerne et praktikopslag, hvor jeres virksomhed og arbejdsopgaver er beskrevet. I er også meget velkomne til at kontakte den relevante praktikkoordinator for yderligere oplysninger og en generel snak om praktikken.

Kontakt praktikkoordinatorerne