Travel Expo 2013 en stor succes

Der var over 300 besøgende, da førsteårsstuderende på serviceøkonom holdt Travel Expo 2013.

22. september 2013

Torsdag den 19.september 2013 kl. 13-15.30 holdt førsteårs studerende på serviceøkonom-uddannelsen på Cphbusiness Valby Travel Expo 2013. Flere end 300 besøgende kunne opleve næsten hele verden. Fra kæmpekamel, palmetræer og hede rytmer til moskusokse og grønlandske isbjerge.

6 danske klasser og 2 internationale klasser repræsenterede Marokko, Cuba, Frankrig, Spanien, Californien, Sydafrika, Grønland og Brasilien.

De studerende havde til opgave at planlægge og afvikle Travel Expo 2013 som afslutning på faget branchekompetence. Her kunne de bruge al deres viden om oplevelsesøkonomi og events i praksis.

Der var højt humør hele dagen, og selv ikke en kæmpe regnbyge kunne slå nogen ud.

Alle nød at svinge hofterne til cubansk salsa og marokkansk mavedans, rejse til romantiske Paris eller til glamourøse Hollywood og blive fotograferet på den røde løber.

De modige kunne nyde en orm fra Botswana eller teste deres kastefærdigheder i en spansk tomatkamp.

Sjove happenings og virale konkurrencer gav frit løb til konkurrenceinstinktet, og her kunne man vinde alt fra professionel vinsmagning til ture i Tivoli og fodboldbilletter til Parken.

De studerende formåede at lave en event, der rakte ud over murene på Cphbusiness. Travel Expo 2013 tiltrak også TV2 Lorry.