Presseklip 2013

31. december 2013

Her kan du følge med i Cphbusiness' omtale i pressen og se de forskellige artikler og nyhedsindslag, vi har medvirket i.

Du finder nyhederne nedenfor:

 • September 2013

  Cphbusiness og det lokale erhvervsliv i Lyngby

  Det Grønne Område 24. september 2013
  Den 24. september kunne man i Lyngby-avisen Det grønne område læse en spændende arktikel, hvor rektor Ole Gram-Olesen og områdechef Kirsten Ringgaard tegner et billede af den fremtidige rolle for Cphbusiness' nye afdeling på Nørgaardsvej i samarbejdet med det lokale erhvervsliv i Lyngby.
  Klik på billedet for at læse hele artiklen i "Det grønne område".

  Man kan arbejde sig op 

  Politiken 18. september 2013
  Under overskriften Man kan arbejde sig op fortæller 25-årige Max Micheelsen om hvordan professionsbacheloren i innovation og entrepreneurship på Cphbusiness har hjulpet ham til at starte sin egen webshop.
  Under overskriften ”En rejse jeg klart vil anbefale til andre” fortæller den håndværkeruddannede Alex Petersen om sin beslutning om at tage en diplomuddannelse i ledelse på Cphbusiness sideløbende med sit job.
  Se artiklen her.

  Fokus på iværksætteri 

  Magasinet Metropol 17. september 2013
  Magasionet Metropol satte fokus på iværksætteri og besøgte inkubatoren på Cphbusiness Nørrebro.
  Programmet undersøgte, hvad der skal til for at blive iværksætter og tog temperaturen på iværksættermiljøet i hovedstaden. Den gennemgående figur i programmet var Martin Thorborg, men der blev også besøgt kontorfællesskaber, virksomheder, venturefonde og altså Inkubatoren på Cphbusiness Nørrebro.
  Cphbusiness er med fra 22:30 inde i programmet.

  Dårlig service truer Danmarks kongresstatus

  Børsen 3. september 2013
  ”Ringe personlig service og distanceret attitude over for turister udfordrer dansk erhvervsturisme”. Sådan lyder det i en artikel i Børsen fra den 3. september omkring det ringe serviceniveau i Danmark. Cphbusiness har i den forbindelse igået et samarbejde med Wonderful Copenhagen, Horesta samt 3F om et pilotprojekt under arbejdstitlen Welcome, hvor der leget med forskellige uddannelses- og servicekoncepter, og virksomheder bliver inviteret med til at sammensætte forløb og event, der skal booste den danske serviceoplevelse.
  Læs hele artiklen ved at klikke på udklippet nedenfor. (Se side 3).

  Studiestartere dansede og hyggede foran rådhuset

  Det Grønne Område 10. september 2013.
  Foreningen Lyngby-Taarbæk Vidensby havde inviteret alle nye studerende i Lyngby-Taarbæk til fest på torvet i anledning af deres studiestart. Arrangementet med livemusik og fadøl blev godt modtaget af de studerende. Som Nikolaj Mouritsen, 3. semester på Cphbusiness Lyngby udtaler ”Det er et godt arrangement med øl, livemusik og så selvfølgelig godt vejr. Det er fedt, at Cphbusiness tager sig så godt af de nye studerende og hjælper dem i gang på en god måde”.
  Læs hele artiklen ved at klikke på udklippet nedenfor.

 • Juli 2013

  Erhvervsakademiernes popularitet og Cphbusiness' store fremgang

  TV2 News 29. juli 2013
  Live-interview med rektor Ole Gram-Olesen
  Rektor Ole Gram-Olesen var mandag den 29. juli kl. 21 live på TV2 News til et interview omkring erhvervsakademiernes stigende popularitet og ikke mindst Cphbusiness' store fremgang.

  Se indslaget fra TV2 News og hør Ole fortælle om, hvordan vi sørger for optimale forhold for den øgede mængde af studerende i 2013.