To inkubator-medlemmer vinder priser

Da der blev uddelt 6 priser til Ivækstprisen 2013, løb medlemmer af Inkubatoren på Cphbusiness Nørrebro med 2 af dem.

11. december 2013

Ivækstprisen er blevet uddelt siden 2008, og bag priserne står bl.a. Google og Deloitte.

I år blev prisuddelingen til en fest for Inkubatoren, da to af vinderne er medlemmer.

Årets Unge Håb 2013 er Mads Lønnberg, der står bag webbutikken Nøddebazaren. Efter en rejse til Sydamerika efter gymnasiet fik Mads idéen til webbutikken, der sælger kvalitetsnødder. Nu rejser han rundt i hele verden for at finde de bedste nødder og leverandører. Se mere på www.noddebazaren.dk.

Årets Born Global er Michael Rude Moncur, der sammen med to andre står bag app’en Zerved, der gør det lettere at bestille drikkevarer ved arrangementer i bl.a. Parken, Koncerthuset og andre steder. Virksomheden har datterselskaber i England, Spanien og Sydafrika og er klar til at gå ind på det amerikanske marked i begyndelsen af 2014.

Se mere på www.zervedapp.com.