Studerende arrangerer koncert

11 serviceøkonom-studerende laver koncert for alle medstuderende som et projekt på studiet.

09. maj 2014

Den 15. maj 2014 inviterer 11 serviceøkonom-studerende deres medstuderende og undervisere til koncerten Summer Tunes and Treats på Global Copenhagen med spændende bands og “ballon drop” med gaver til gæsterne.

Summertunes posterSom studerende på en erhvervsakademiuddannelse sidder man nemlig ikke bare begravet i bøger, når man skal lære pensum. De sidste 3 måneder har danske og internationale studerende på serviceøkonomuddannelsen arbejdet praktisk med at planlægge og udføre virkelige events med afsæt i relevante teori.

- Vores undervisere sagde, at når teorien skal læres, er der intet der slår virkeligheden, fortæller Cæcilie Layborn, studerende og projektleder på Summer Tunes and Treats.

Det overordnede tema for disse events har været mangfoldighed, og der har ikke været et budget til rådighed. Derfor har de studerende ikke alene skulle planlægge disse events, men også indhente sponsorater til alt.

- Processen har været lang, men vi lært en masse om hvordan man håndterer eventplanlægning i virkeligheden. Vi har lært at oplevelsesøkonomi er blevet et obligatorisk element i events i dag, derfor involverer vi vores gæster i et stort 'balloon-drop', hvor de finder lækre gaver inde i ballonerne. Vi har også lært hvordan man taler professionelt med de forskellige virksomheder og sponsorer, fortæller Cæcilie Layborn.

- Det var grænseoverskridende at opsøge virksomheder og bede om gratis ting. Vi tænkte: "hvorfor skulle de hjælpe os ?" Men her er vi, en uge før vores begivenhed, og hvert enkelt element af vores event er blevet sponsoreret. Det var hårdt arbejde, og vi har alle indset hvor vigtigt et godt netværk er, fortsætter Cæcilie Layborn.

Man kan følge de studerendes arbejde og de sidste forberedelser til eventet Summer Tunes and Treats på Facebook.