Rekordsøgning i 2014

Cphbusiness er igen i år det mest populære erhvervsakademi i Danmark.

08. juli 2014

Dugfriske tal fra Uddannelses- og forskningsministeriet viser, at Cphbusiness igen i år topper listen som Danmarks mest søgte erhvervsakademi. Over 2.700 (1. prioritetsansøgninger) har fundet vej til Cphbusiness - en stigning på 14% sammenlignet med sidste år.

Det er især på uddannelserne datamatiker, financial controller, finansbachelor samt serviceøkonom, der er gået frem i forhold til sidste år. Financial controller, der blev udbudt første gang sidste år på Cphbusiness, er populær med en fremgang på hele 200% sammenlignet med 2013. Også datamatikeruddannelsen er populær, og her er søgningen steget med 48% sammenlignet med 2013. Ligeledes er finansbachelor og serviceøkonom gået frem med henholdsvis 38% og 20%.

Fremgangen i antallet af ansøgninger skal ses i lyset af endnu et rekordår for de videregående uddannelsesinstitutioner. Det samlede antal ansøgere til videregående uddannelser er steget med 4 % til 91.000 sammenlignet med sidste år. Samlet set går erhvervsakademierne frem med 13 %.

Onsdag den 30. juli 2014 vil studerende, der har søgt om optagelse på Cphbusiness, få besked, om de er optaget.