Ny læringsform i Lyngby

I Lyngby er der fokus på de innovative kompetencer.

20. april 2015

På Cphbusiness Lyngby kan du vælge mellem forskellige danske og internationale uddannelser.

Alle uddannelser er bygget op af læringsforløb, som giver studerende mulighed for at udvikle praktiske, innovative og internationale kompetencer, som skaber værdi for erhvervet.

Et semester er opbygget af fem moduler af tre ugers varighed. Hvert modul har et overordnet tema, og alle læringsaktiviteter vil udfolde temaet på tværs af fag. Studerende vil møde en stor variation af læringsformer, da vi ved, at læring kræver involvering. Læringsforløbene er udviklet til at understøtte studerendes forskellige læringsstile. For at udvikle praktiske kompetencer samarbejder vi med erhvervsvirksomheder.

Vi forventer, at du som studerende vil involvere dig i de forskellige læringsforløb og har lyst til at udvikle dine personlige og faglige kompetencer i samarbejde med andre danske såvel som internationale studerende, undervisere og virksomheder. Så selv om du vælger en uddannelse på dansk, så får du alligevel mulighed for at træne dit engelsk.

De mange fælles læringsaktiviteter skaber grobund for et godt og dynamisk studiemiljø med gode sociale og faglige relationer til medstuderende.

Lyngby er en større by, hvor nogle af landets største virksomheder har hovedkvarter. Desuden byder byen på en hyggelig gågade og et stort shoppingcenter, hvor du finder mange caféer, restauranter og shoppingmuligheder.

Transportmulighederne til Cphbusiness Lyngby er gode.