Økonomi-uddannelse er et pletskud

Små 2 år efter at uddannelsen startede på Cphbusiness er financial controller blevet et populært valg blandt studerende, og samtidig roses uddannelsen af erhvervslivet.

07. april 2015

Små 2 år efter at uddannelsen startede på Cphbusiness er financial controller blevet et populært valg blandt studerende, og samtidig roses uddannelsen af erhvervslivet.

I 2013 startede Cphbusiness den to-årige erhvervsakademiuddannelse financial controller, og det første hold studerende bliver færdig til sommer. Uddannelsen har vist sig at være yderst populær, og siden det første hold i 2013 er antallet af studerende fordoblet.

Financial controller er et pletskud 

Financial controller er en praktisk orienteret økonomiuddannelse, og det er populært hos virksomhederne. Visma Services Danmark A/S, der er en af landets største aktører inden for HR, løn og økonomi, kalder i en pressemeddelelse* financial controller for et decideret pletskud og er gået i samarbejde med Cphbusiness for at bidrage til at målrette uddannelsen mest muligt til behovet ude i virksomhederne. HR Manager i Visma Services Danmark A/S, Inge Lilholt, lægger især vægt på, at de studerende på financial controller har håndværket i orden.

- Hidtil har vi rekrutteret de fleste af vores trainees fra HHX og HG-uddannelserne, men financial controller passer perfekt til vores behov. Især fordi de studerende her får et godt kendskab til hele håndværket med at lave et regnskab, lyder det fra Inge Lilholt.

Samarbejde med erhvervslivet er vigtigt 

Samarbejdet med erhvervslivet er vigtigt for uddannelsens succes, mener adjunkt Jan Tiedemann, der underviser i økonomi på Cphbusiness.

- Det er en decideret økonomiuddannelse, som vi prøver at gøre praktisk orienteret. Derfor er det et stort plus at få Visma som samarbejdspartner. Vi ønsker at komme i kontakt med flere virksomheder. Erhvervslivet, typisk revisionsfirmaer og økonomiafdelinger, er jo vores ultimative kunder. Vores mission er at levere talenter til dem. Derfor er samarbejde nødvendigt, siger Jan Tiedemann.

Kom til åbent hus og hør mere om financial controller 

Er du blevet nysgerrig på om financial controller-uddannelsen er noget for dig, så læs mere her eller besøg vores åbent hus-arrangementer, der afholdes løbende.

Læs mere om åbent hus.

- -

* http://www.mypresswire.com/dk/pressroom/28773/pressrelease/92498

Foto: HR Manager i Visma Services Danmark A/S, Inge Lilholt, og adjunkt Jan Tiedemann, underviser i økonomi på Cphbusiness.