Praktikant på måltavlen

Sportsmanagement-praktikant imponerer i fodboldklub.

10. april 2015

Der er stor værdi at hente for virksomheder, foreninger og organisationer med en praktikant fra Cphbusiness. Det har man fået øjnene op for i den københavnske 2. divisionsklub B1908, der har været så begejstrede for indsatsen fra 24-årige Ginnie Brøchner, som netop har afsluttet sin praktik i klubben, at man nu efterspørger flere praktikanter.

  Ginnie Brøchner har læst sportsmanagement på Cphbusiness og har netop afsluttet sit obligatoriske praktikforløb. Den 24-årige fodboldentusiast er gået til opgaven med krum hals og stor selvstændighed og har været med til at skabe konkrete resultater langt hurtigere end forventet. Noget, der har imponeret sportschefen i klubben.

- Ginnie har virkelig løftet de opgaver, vi i samråd har stillet hende i udsigt med ansvarsfuldhed og et stort engagement. Vi satte os et mål om at øge tilskuerantallet med 25%, og det er til fulde lykkes, siger sportschef Brian Hasseriis.

Udbytterigt samarbejde

Heller ikke hovedpersonen selv lægger skjul på, at praktikopholdet har været en udbytterig oplevelse.

- Det har været fedt at få lov til at udforme og udføre nye tiltag. At være med fra start til slut og se, hvor hurtigt det tog fart, og hvor hurtigt folk tog imod det. Det var fedt at være den, som havde skabt noget, som gjorde folk og børn glade - udover holdet naturligvis, siger Ginnie Brøchner, der samtidig glæder sig over, at hendes arbejde har været med til at bane vejen for fremtidige praktikanter i klubben.

- Ginnie har virkelig løftet de opgaver, vi i samråd har stillet hende i udsigt med ansvarsfuldhed og et stort engagement. Vi satte os et mål om at øge tilskuerantallet med 25%, og det er til fulde lykkes.

Sportschef Brian Hasseriis.

- Jeg er glad for, at jeg har kunnet gøre en forskel for klubben i en sådan grad, at de ønsker et fast samarbejde med Cphbusiness. Jeg har været super glad for at være i klubben, og det er bestemt et sted, man føler sig velkommen, når man kommer som ny, siger Ginnie Brøchner.

Også hos Cphbusiness glæder man sig over den positive respons fra B1908 og muligheden for et fremtidigt samarbejde omkring praktikanter, der, ifølge områdechef for Cphbusiness Innovation og Entreprenørskab, Kirsten Ringgaard, vil komme fremtidige studerende til gavn.

- Jeg glæder mig over B1908s store tilfredshed med Ginnie, og det bekræfter mig i, at Cphbusiness’ praktikanter yder en værdifuld indsats ude i erhvervslivet. Jeg er sikker på, at et fremtidigt samarbejde mellem Cphbusiness og B1908 vil være til gavn for begge parter og selvfølgelig ikke mindst for fremtidige studerende, der får muligheden for at få omsat deres faglige viden og mange idéer til praksis i en spændende, sportslig organisation, siger Kirsten Ringgaard.

Selvom praktikperioden er ovre for Ginnie Brøchner, fortsætter hendes arbejde i klubben, hvor hun er blevet tilknyttet som en fast sparringspartner i forbindelse med kommende projekter.

- Havde vi haft mulighed for en fastansættelse, havde vi uden tvivl gjort det. Jeg kan varmt anbefale denne løsning til andre foreninger, da vi har haft en rigtig god oplevelse, slutter Brian Hasseriis af.