Cphbusiness fløjter International Week i gang

Det er en noget anderledes uge, de studerende på Cphbusiness går i møde fra mandag den 9. november 2015.

09. november 2015

På Cphbusiness’ fem afdelinger er ugen spækket med arrangementer, der alle sætter fokus på den store omverden.

International Week er et samlet initiativ, men afdelingerne og uddannelserne har hver især fyldt rammen ud og arrangeret en bred vifte af arrangementer.

Her er et lille udpluk:

Kinesisk to-dages-konference

På Cphbusiness Nørrebro står onsdag og torsdag i Kinas tegn. Over ti oplæg får de studerende mulighed for at blive klogere på mange af Kinas aspekter fra danske erhvervsfolk med førstehåndskendskab til Kina, repræsentant fra Kinas ambassade og repræsentant fra Wonderful Copenhagen.

Paneldebat

Finansstuderende fra Cphbusiness City kan onsdag se frem til paneldabet i Dagmar Bio. Her er det tidligere udenrigsminister Martin Lidegaard(R), professor fra CBS Finn Østrup og folketingsmedlem Kenneth Bergth(DF), der mødes.

Alsidig konferencedag

Cphbusiness Lyngby giver torsdag de studerende mulighed for at vælge mellem hele 40 oplæg på én dag. Oplæggene spænder fra emner som Danmarks Idrætsforbunds internationale strategi, forretning i udviklingslande, outsourcing af IT-projekter og kommunikation og forhandling på tværs af kulturer.

Stor studér i udlandet-messe

Fredag eftermiddag danner Cphbusiness Søerne ramme om Going Abroad Fair for alle Cphbusiness’ studerende. Til messen er der oplæg fra bl.a. den internationale kultur-ekspert Richard Gesteland og en mængde af inspiration til at drage udenlands fra partner-universiteter, udvekslingsstuderende og internationale praktikinstitutioner.

Følg med på #cphbusiness

Der er mange oplæg og initiativer på plakaten i løbet af International Week på Cphbusiness.

Det bedste overblik over ugens begivenheder får du ved at følge med på:

  • Her på hjemmesiden.
  • Facebook 
  • Instagram 
  • Hashtag #cphbusiness og #cphbusinessinternational på tværs af sociale medier.