Studerende på rekrutteringstogt

Tre studerende besøgte gymnasiet på Niels Brock og gjorde reklame for Cphbusiness' uddannelser.

09. november 2015

Det store auditorie på Niels Brock på Frederiksberg var fyldt med nysgerrige 1. års gymansie-elever, da tre studerende fra Cphbusiness City og en studievejleder for nyligt gæstede gymnasiet for at fortælle om erhvervsakademiuddannelserne markedsføringsøkonom, handelsøkonom og finansøkonom.

Møder i øjenhøjde

Adeela Iqbal, der læser til markedsføringsøkonom på 3. semester, var glad for at være med, fordi det gør en forskel, mener hun.

- Jeg tror, det gør en forskel. Underviserne og studievejlederene kigger jo mest på rammen for undervisningen, men det er jo os studerende, der skaber billedet, siger Adele.

Kristoffer Salomon og Rasmus Christoffer Nellemose er heller ikke i tvivl om, at det at møde de studerende i øjenhøjde gør en forskel.

- Jeg tror klart det gør en forskel. Det er altid noget andet, når man hører det fra en studerende i stedet for en vejleder, lyder det fra Kristoffer.

- Det gør en klar forskel, at man kan fortælle om ens egen oplevelse af studiet og ens erfaring, slutter Rasmus af.

Skød fra hoften

- Jeg blev fanget af en underviser, som spurgte mig. Jeg syntes, det kunne være en fed udfordring og en mulighed for at udvikle sig selv. Og da jeg fik at vide, at det var okay at skyde fra hoften og dele ud af sine erfaringer, tænkte jeg, det er lige mig, forklarer Kristoffer Salomon, der læser på 3. semester af finansøkonomuddannelsen, om hvorfor han sagde ja til for at fortælle om sin uddannelse.

For Rasmus Christoffer Nellemose, der var mødt op på Niels Brock for at dele ud af sin erfaring på handelsøkonomuddannelsen var motivationen for at stille op den samme.

- Jeg har også erfaring fra åbent hus, men der taler man mere en til en, og det var fedt at prøve at tale til mange på en gang. Jeg har selv taget HG på K-Nord, og der kunne jeg godt have brugt samme information og mulighed for at møde nogle studerende. Det var nok også derfor, jeg meldte mig til at tale i dag, siger Rasmus.

Det er første gang, at Cphbusiness gæster Niels Brock for at fortælle de unge om Cphbusiness’ uddannelser.