Internship Fair 2016 på Cphbusiness Nørrebro

Fredag den 12. februar fik studerende på Service og Oplevelse mulighed for at komme i dialog med potentielle praktikvirksomheder.

18. februar 2016

Messens formål var at skabe en netværksplatform for samarbejde mellem praktikansøgere og virksomheder. På messen fik virksomhederne derfor rig mulighed for at møde og rekruttere både internationale og danske studerende og de studerende fik mulighed for at lære mere om virksomhederne.

De studerende havde læst på lektien

I tiden op til messen har de studerende på 2. semester på Service og Oplevelse arbejdet målrettet med fagene kommunikation og ledelse gennem modulet Competencies & Network, der skulle sikre, at de var godt klædt på til mødet med virksomhederne.

På messen deltog en række virksomheder inden for service-branchen, og derudover var både NICE (niceproject.dk) og Cphbusiness International med på messen, hvor de havde et særligt fokus på praktik i udlandet. 10 dygtige studerende fra 4. semester bidrog til den fantastiske dag og en helt igennem god oplevelse.

Se billeder fra dagen her.

Hashtag-konkurrence

For de fotolystne deltagere på praktikmessen var der mulighed for at deltage i en hashtag konkurrence om et gavekort på 1.000 til Hard Rock Cafe

Det var ikke nemt at vælge en vinder blandt de mange gode bidrag, der alle fangede unikke øjeblikke fra før, under og efter messen. Men et billede var en tand bedre end resten, og der skal lyde et stort tillykke til Renée Carolin Lauridsen Hägele og hendes hold.

Nedenfor ses vinderbilledet og et billede af de glade vindere:

Vi siger mange tak til de deltagende virksomheder, vores frivillige og de ivrige studerende for et godt arrangement.

Venlig hilsen

Ginka Rinkova og Helen Duus Møllerskov
Eventkoordinatorer