Tre hotte bøger inden for kommunikation

Vil du blive bedre til at kommunikere effektivt digitalt såvel som mundtligt og skriftligt?

11. april 2016

Så læs underviserstabens bogtips, og lad disse aktuelle udgivelser inden for kommunikation og formidling sætte kulør på dit forår. Enjoy!

Online kommunikation af Gitte Rose og Hans-Christian Christiansen (red.) er en levende lærebog, der på fineste vis introducerer kommunikation på forskellige online platforme. Forfatteren Hans-Christian Christiansen kan du også møde “live” som underviser på faget online kommunikation ved Cphbusiness. Hans Reizels Forlag, 2015

Se mere her: Online kommunikation - en introduktion | hansreitzel.dk

Giv teksten liv af Christina Pontoppidan og Andreas Immanuel Graae er en guide til at skrive levende tekster, der river din læser med. Bogen, der er rig på eksempler, viser ni konkrete greb til at fænge læseren. Samfundslitteratur, 2016.

Se mere her: Giv teksten liv | saxo.com

Lyt mens du taler af Anders Stahlschmidt handler om, hvordan du kan få mere gennemslagskraft som taler ved at lytte og tale fra hjertet. Budskabet er, at den gode præsentation er den, der bliver givet med nærvær og autenticitet. Akademisk Forlag, 2015.

Se mere her: Lyt mens du taler | lskommunikation.dk

Andre gode forslag?

Har du læst gode bøger inden for kommunikation, du vil dele? Så deltag i debatten på vores side for ledelse og kommunikation på LinkedIn: Ledelse og kommunikation | linkedin.com

Vi ses!