Første alumne-event var en stor succes

I tirsdags løb den første event for alumne-netværket af stablen med mere end 65 deltagere.

29. august 2016

Tirsdag kl. 16 åbnede Cphbusiness Alumni dørene hos Kosmopol for den første event for det nyetablerede alumne-netværk. Studerende på Cphbusiness var også velkomne til arrangementet, som havde fokus på at hjælpe de nye dimittender eller kommende dimittender godt videre fra studie til karriere.

Til arrangementet kunne deltagerne få tjekket deres CV, få taget et professionelt portrætfoto, deltage i Personlighedstype- og LinkedIn-workshop, høre dimittender fortælle den grumme sandhed og meget mere.

Se hele programmet her.

Sådan gik det

At arrangementet var en succes ses tydeligt i evalueringerne fra arrangementet, som viser at 86% var meget tilfredse, 12% var tilfredse, mens kun 2% var mindre tilfredse.

”Jeg er meget tilfreds med eventen. Alt forløb som planlagt, og jeg har kun modtaget positiv feedback fra deltagerne, medhjælperne og de deltagende virksomheder. Deltagerantallet var over forventning, eftersom al promovering har foregået i sommerferieperioden, hvor det er svært at nå ud til folk”, siger Charlotte Dalgaard Petersen, som stod bag arrangementet.

Virksomhederne

HK var den primære sponsor af eventen, da de leverede fire workshops (om LinkedIn og personlighedstype), tre oplæg om dagpenge, stillede to CV-eksperter til rådighed, havde en stand samt sponsorerede forplejningen til arrangementet.

Derudover deltog følgende virksomheder med stande, som deltagerne kunne besøge:

  • Novorésumé
  • Finansforbundet
  • Moment
  • meploy

Cphbusiness havde også en vejledningsstand til arrangementet, hvor deltagerne bl.a. kunne høre om videreuddannelsesmulighederne.

Følg med i de kommende alumne-events her eller på Facebook.