Invitation: Del din viden og gør en forskel

Husker du, da du startede på Cphbusiness? Nu har du chancen for at give de nye studerende de gode råd, som du ville ønske, du selv havde fået, da du startede. 

29. august 2016

Som dimittend kan du gøre en stor forskel for de nye studerende på Cphbusiness fredag den 9. september. Har du lyst til at dele dine erfaringer fra din tid på Cphbusiness med de nye studerende på erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelserne, så mangler vi dig.

Fredag den 9. september er en del af introforløbet for de nye studerende, og på vegne af studenterorganisationen på Cphbusiness søger vi dimittender, der vil holde et oplæg på 30 minutter om egne erfaringer fra tiden som studerende på Cphbusiness. Oplægget holdes flere gange dagen igennem, således at alle nye studerende kan deltage.

Det gør en stor forskel for de nye studerende at høre om livet på Cphbusiness, hvordan man får mest ud af studiet, gode tips og tricks til en god hverdag som studerende – og andre guldkorn, som du kunne have lyst til at dele med dem.

Læs mere her eller på Facebook.