150 deltagere hørte om Fremtidens Læring

Den 17. august holdt Cphbusiness' erhvervsafdeling Cphbusiness Partner i samarbejde med SingularityU Copenhagen Chapter en salon om Fremtidens Læring.

05. september 2016

150 personer var samlet ved SingularityU Copenhagen Chapters salon onsdag den 17. august 2016. Temaet for dagen var Fremtidens Læring, og Cphbusiness havde besøg af flere spændende eksperter inden for området.

Helle Rootzén, der er professor i Learning Technology and Digitalization på DTU, talte om arbejdet med eksponentielle teknologier, og hvordan de ud fra et læringsmæssigt perspektiv vil påvirke og ændre vores måde at agere på.

Louise Opprud Jakobsen fra Innovation Lab fortalte om, hvordan vi kan lagre og gemme viden i vores hjerne, og hvordan vi via simple teknikker og metoder kan skabe de optimale forudsætninger for indlæring.

Hun fortalte også om Cerego, der er en ny indlæringsteknik. Cphbusiness er den første uddannelsesinstitution, der skal benytte teknikken i et spydspidsprojekt i samarbejde med Innovation Lab. Du kan læse mere om Cerego her.

David Wind fra Peergrade var forhindret i at deltage fysisk, men han formåede at deltage via en robot i stedet, til stor begejstring for deltagerne og meget apropos temaet. Se mere om Peergrade her.

Sidst, men ikke mindst, havde Cphbusiness besøg af Sahra-Josephine Hjorth fra CanopyLAB. CanopyLAB er en platform, som NGO'er anvender til at interagere med unge gennem livestream learning, online gruppeøvelser og aktiviteter. De leverer online kurser, som er gratis og tilgængelige for unge rundt om i verden. Læs mere om CanopyLAB her.

Arrangementet er en del af de kvartalsvise events, som Cphbusiness Partner og Cphbusiness Club holder. Næste arrangement finder sted i oktober.