Inkubatoren er et springbræt

Tidligere medlem af kontorfællesskabet Inkubatoren og markedsføringsøkonom fra Cphbusiness har fået en andenplads i en iværksætterkonkurrence. Læs hans råd til kommende iværksættere her.

26. september 2016

- At få en andenplads giver brugbare kontakter, bekræfter vores idé og åbner døre til at søge midler. Så vi kan bruge det til meget.

Det siger Mads Reinholdt, der tog en andenplads med hjem fra den danske udgave af Creative Business Cup, hvor man dyster om at have den bedste kreative startup.

Mads Reinholdt, der har læst markedsføringsøkonom på Cphbusiness, og resten af Danish Cardboard Tech sikrede sig andenpladsen med idéen om sygehjælpemidler i genanvendeligt pap.

- To af de store fordele er, at det er billigere og bæredygtigt. Med et samlet sted, hvor man kan modtage og aflevere paphjælpemidlerne, sparer man desuden en masse processer. I sidste ende betyder det, at der for eksempel er råd til flere sygehjælpemidler, fortæller Mads Reinholdt.

Andenpladsen i Creative Business Cup er kun en af flere priser, som Mads Reinholdt og holdet bag Danish Cardboard Tech har vundet. Blandt andet en førsteplads i et regionalt og en andenplads i et europæisk mesterskab.

Inkubatoren som springbræt

Mads Reinholdt er tidligere medlem af Cphbusiness’ iværksættermiljø Inkubatoren, og det har givet ham meget.

- Det er et springbræt, som langt flere burde benytte sig af. Jeg har for eksempel lært at gennemarbejde en idé og at sælge min idé, fordi jeg har prøvet de ting af i praksis, siger Mads Reinholdt.

- Det er et privilegie at få lov til at bruge så meget tid og energi på sin egen idé eller virksomhed. Jeg har taget mange ting med mig videre, så jeg kan i den grad anbefale andre at gå den vej. Man kan kun blive klogere, fortæller han.

Gode råd til kommende iværksættere

Mads Reinholdt har to råd til andre, der drømmer om at blive iværksætter:

  • Grib chancen i dag og gør det, som du drømmer om. Lige meget hvad giver det nye indgangsvinkler og perspektiver på din idé.
  • Dyrk netværk og mød en masse mennesker. Du får nogle ressourcer, som du kan trække på, og du viser, at du engageret.

Du kan læse mere om Inkubatoren på Cphbusiness her og uddannelsen til markedsføringsøkonom her.