Kom til International Week på Cphbusiness Søerne

I uge 41 byder Cphbusiness Søerne endnu engang velkommen til International Week, og i år er der blandt andet fokus på digitalisering samt Tyskland som handelsmulighed.

29. september 2016

Er du klar til den digitale verden, og kan du handle med Tyskland?

International Week 2016 fokuserer på at åbne verden endnu mere for både studerende og undervisere, og en række førende virksomheder og eksperter står for præsentationer i løbet af ugen.

De to temaer er digitalisering og Tyskland som handelsmulighed. Emnerne giver gode muligheder, da Tyskland er Europas økonomiske lokomotiv, mens digitalisering er et værktøj, som alle virksomheder i dag anvender for at opnå konkurrencefordele.

Virksomhederne Carlsberg og MealMatch kombineret med det tyske handelskammer, eksperter inden for digital industri og undervisere fra Cphbusiness samt gæsteforelæser fra Saxion Universty Holland vil komme med indlæg til arrangementet.

Førende virksomheder til Cphbusiness

Temaer, virksomheder og oplægsholdere er nøje udvalgt, fortæller underviser og international koordinator Steffen Saxil:

- Under International Week retter vi vores opmærksomhed mod områder, hvor studerende og undervisere kan se økonomisk potentiale, og hvor studieordningen matcher. Virksomhederne og oplægsholderne, som vi har inviteret, er på forkant med udviklingen, og det kommer til at forbedre forståelsen for potentiale og udfordringer.

Susanne Rievers, der er områdechef for Salg og Markedsføring på Cphbusiness Søerne, er begejstret for årets program til International Week og siger:

- Den akademiske udfordring i at kombinere teori og praksis bliver især tydelig, når man møder virkelige virksomheder og organisationer. Jeg er glad for at se, at der endnu engang er en række førende virksomheder og eksperter, der takker ja til at komme til Nansensgade for at lære os og vores studerende at kende. Årets program er koncentreret men meget relevant, og det fokuserer på virkelige forretningsmuligheder og at give studerende opdateret knowhow.

Et internationalt perspektiv på erhvervslivet

International Week bidrager også med en vigtigt faktor for både studerende og undervisere, fortæller Michael Huss Svejstrup, der er international chef på Cphbusiness:

- Endnu engang viser vi, at internationaliseringen ikke blot er et emne til klasseværelset, men at det også er meget relevant at bringe verden til Cphbusiness til gode for både studerende og undervisere.

- Det er vitalt for de studerende i dag at have et internationalt perspektiv på erhvervslivet, og at de kan se dem selv spille en aktiv rolle. International Week er en god mulighed for at udvikle dette perspektiv og de relevante kompetencer, slutter Michael Huss Svejstrup.

International Week foregår i uge 41, hvor det starter mandag den 3. oktober i klasseværelserne, mens præsentationerne bliver afholdt om eftermiddagen tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 14.00 til 16.00. Se programmet for flere detaljer: