Invitation: Bæredygtig iværksætter

GROW-netværket på Cphbusiness inviterer alle dimittender og studerende, der har interesse for iværksætteri og bæredygtighed til spændende arrangement.

17. oktober 2016

Tirsdag den 25. oktober inviterer GROW-netværket i samarbejde med Greencubator til netværksarrangement om bæredygtig iværksætteri. Til arrangementet vil du høre om, hvordan virksomhederne GOgreen og Nøddebazaren arbejder med bæredygtighed som en vigtig del af deres virksomhedsDNA.

Du vil diskutere bæredygtighed og bæredygtig vækst sammen med andre unge iværksættere og ud fra det fokusere på, hvordan du kan tage NEXT STEP i forhold til det at være bæredygtig iværksætter.

Deltagere

Arrangementet er åbent for alle med interesse for temaet.

Praktiske oplysninger

Tid: Tirsdag den 25. oktober kl. 16.00 – 18.00
Sted: Greencubator
Nørrebrogade 20,1 sal
2200 København N
Forplejning: Der vil sandwich og drikkelse til deltagerne.

Tilmelding

Arrangementet er gratis. Af hensyn til madbestilling er det vigtigt, at du tilmelder dig her.

Om GROW-netværket

Grow-netværket er et tilbud til studerende og dimittender fra Cphbusiness, som allerede driver egen virksomhed, og som er klar til at udvikle og virksomheden videre.

I GROW kan du mødes med andre ambitiøse iværksættere med forskellige uddannelsesbaggrunde og kompetencer for at dele viden og erfaring om drift og udvikling af virksomhed. Læs mere her.

Hvis du er interesseret i at være en del af dette netværk, kan du tilmelde dig og løbende få mere info i netværkets Facebookgruppe.