Time management and Personal planning var en succes

Torsdag den 13. oktober var dimittender fra Cphbusiness inviteret til endnu et alumne-event. Emnet lød på tidsstyring og personlig planlægning, og arrangementet var en stor succes.

20. oktober 2016

Den 13. oktober var dimittender fra Cphbusiness inviteret til et seminar om Time management and Personal planning. Pladserne blev revet væk, og arrangementet løb af stablen med over 50 deltagere.

Oplægsholderen Rasmus Fjeldsted fra Supplement leverede to spændende timer med aktivering af de engagerede deltagere i form af skriveopgaver, små korte samtaler med de andre deltagere og med masser af plads til spørgsmål undervejs.

HK sponsorerede både oplægsholderen og forplejningen.

”Seminaret om Time management and Personal planning var en stor succes! De deltagende var engagerede under hele arrangementet, og oplægsholderen Rasmus Fjeldsted havde en god struktur i sit oplæg, som kombinerede aktivering af deltagerne med en masse relevant læring. Hele arrangementet gik efter planen, og jeg modtog positiv feedback fra deltagerne efterfølgende”, siger Katrin Hansen, som stod bag arrangementet.

Se billeder fra dagen på vores Facebookside.