Alumne-mødet skabte god synergi og idéer

Tirsdag den 15. november delte dimittender fra Cphbusiness deres idéer til alumne-mødet.

21. november 2016

Dedikerede dimittender fra Cphbusiness deltog i alumne-mødet den 15. november for at dele deres idéer og input til alumne-netværket.

Efter en status på alumne-netværket var blevet præsenteret, begyndte dimittenderne at idégenerere, og der var en skøn ping-pong i lokalet. Èn idé førte til den næste, og synergieffekten var fantastisk.

- Det var meget værdifuldt at høre om behovene og idéerne til alumne-netværket. Netværket er skabt for dimittenderne, og det er derfor afgørende at involvere dimittenderne for at sikre værdi og relevans, fortæller Charlotte Dalgaard Petersen, projektleder for Cphbusiness Alumni.

Her er nogle af idéerne som udsprang af mødet:

Idé: Morgen-arrangement, hvor en oplægsholder giver et oplæg om et relevant emne indenfor et bestemt fagområde, hvorefter der er morgenmad og networking. Arrangementet bør foregå så tidligt, at folk kan nå på job i rette tid.

Idé: Når der udgives en ny bog indenfor et relevant fagområde, bør forfatteren eller en Cphbusiness-underviser holde en præsentation a bogen og dens indhold.

Idé: Præsenter personlige karrierehistorier fra dimittender i alumne-nyhedsbrevene.

Idé: Tilbyd en startpakke til de nye dimittender. Startpakken skal indeholde relevant information og gode råd til hvordan man får et job.

Og der var mange flere gode idéer!

- Teamet bag Cphbusiness Alumni vil nu kigge nærmere på idéerne og finde ud af, hvilke idéer vi kan eksekvere hvordan og hvornår, fortæller Charlotte Dalgaard Petersen, projektleder for Cphbusiness Alumni.

Se billeder fra arrangementet på Facebook.