Cocktails og netværk med alumne-netværket

Fredag den 4. november 2016 blev endnu et alumne-arrangement afholdt og denne gang med cocktails.

15. november 2016

Alumni-netværket inviterede dimittender til Cocktail networking fredag den 4. november 2016. Arrangementet forløb over et par timer i tidsrummet 19.30 til 21.30, med det formål at dimittender kunne mødes og netværke over et par gratis drinks. Arrangementet blev afholdt på cocktailbaren Brass Monkey på Enghavevej 31.

Konceptet gik ud på at give dimittender i alumne-netværket muligheden for at blive inspireret af hinanden, skabe nye relationer og tale om bl.a. uddannelse og arbejde, alt imens der kunne nydes gratis cocktails.

Arrangementet på Brass Monkey havde få deltagere, men aftenen på Brass Monkey forløb godt alligevel. Der blev netværket efter hensigten, drukket drinks og hygget. Deltagerne var positive over aftenens forløb og sagde, at de så det som en god mulighed for inspiration og nye relationer.