Bag scenen på Nimb

Torsdag den 8. december var dimittender og studerende fra Cphbusiness inviteret til et eksklusivt besøg hos Nimb.

14. december 2016

Den 8. december åbnede Nimb dørene for 20 dimittender og studerende fra Cphbusiness, som havde benyttet sig af den unikke mulighed for at komme bag scenen hos Nimb, den eksklusive restaurant, bar og hotel.

Hotelleder Inge Farina viste deltagerne rundt og svarede på alle deltagernes spørgsmål.

- Det var super godt. Vi så Nimbs største hotelsuite, og Inge var god til at fortælle om, hvordan de arbejdede med Nimbs strategi og kundeoplevelser. Hun fortalte også en masse om deres event-afdeling. Det var meget inspirerende, fortæller Frederik Ladehoff, som er Cphbusiness-dimittend fra serviceøkonom, og nu studerer PBA i International Sales and Marketing Management på Cphbusiness.

Efter rundvisningen på Nimb var der tid til uformel networking for deltagerne i Nimb Vinotek, hvor Nimbs sommelier serverede et glas vin og lækre snacks for deltagerne. - Især netværksdelen af arrangementet var rigtig godt. Det var en god måde at runde arrangementet af på, fortæller Frederik Ladehoff.

Se billeder fra besøget hos Nimb på vores Facebookside.