Cphbusiness Nørrebro inviterer til praktikmesse

Cphbusiness Nørrebro inviterer til praktikmesse den 10. februar. Her kan de studerende på Service og Oplevelse komme i dialog med potentielle praktikvirksomheder, og virksomhederne kan rekruttere internationale og danske studerende.

13. januar 2017

Kom til praktikmesse på Cphbusiness Nørrebro fredag den 10. februar 2017 fra klokken 10.00 til 12.30 og få fingrene i en dygtig praktikant.

Formålet med messen er at skabe en netværksplatform for samarbejde mellem serviceøkonomstuderende og virksomheder. På messen vil du og din virksomhed derfor kunne møde og rekruttere både internationale og danske talenter, der er ivrige efter at anvende deres viden i netop din virksomhed.

På messen vil du få rig mulighed for at brande din virksomhed og tilbyde praktikmulighed til studerende, som er på udkig efter ulønnet praktik med en varighed på 13 uger med en 35-timers arbejdsuge fra den 31. juli 2017.

Det kan en serviceøkonom

Serviceøkonomuddannelsen er en to-årig uddannelse, der består af fire semestre. De to første semestre er baseret på teori og praksis, mens tredje semester består af både praktik og undervisning.

Din virksomhed får derfor mulighed for at bruge de kvalifikationer, som de studerende har opnået på første studieår.

De studerende bliver uddannet til at håndtere opgaver som organisatorisk og strategisk planlægning, kunderelationer og servicedesign.

Desuden er de studerende udstyret til at arbejde på forskellige niveauer og på tværs af afdelinger, især inden for administration, økonomi, kommunikation, tværkulturel forståelse og markedsføring.

Tilmelding

Send en e-mail til Helen Duus Møllerskov på hdm@cphbusiness.dk senest den 27. januar 2017 klokken 09.00, hvis du ønsker at deltage.

Arrangementet finder sted på:

Cphbusiness Nørrebro
Blågårdsgade 23B
2200 København N
10. februar, klokken 10.00 til 12.30