Cphbusiness Lyngby

Vi skaber den bedst mulige uddannelse – sammen med dig!

21. februar 2017

På Cphbusiness Lyngby er undervisere og studerende aldrig langt fra hinanden, og vi fokuserer på at skabe den bedste uddannelse og det bedste studiemiljø. Det vil vi gerne gøre sammen med dig. Vi tror nemlig på, at medansvar og indflydelse ikke bare bidrager til din udvikling, men også til uddannelsernes udvikling.

Et ambitiøst miljø

Vi respekterer dine kompetencer og vil gerne have, at du realiserer dit fulde potentiale, mens du studerer hos os. Derfor udfordrer vi dig og dine medstuderende med samarbejde på tværs af faglighed, uddannelser og nationaliteter.

Tæt på erhvervslivet

På Cphbusiness har vi fokus på høj faglighed og en tæt forbindelse til erhvervslivet. Virksomhedscases og konkrete opgaver for virksomheder inddrages i undervisningen, så du får du prøvet teorien af i praksis.

Her kan du se et eksempel på et stort tværgående projekt med Tryg på Cphbusiness Lyngby:

Uddannelser på Cphbusiness Lyngby


Erhvervsakademiuddannelser:

Professionsbacheloruddannelser:

Cphbusiness Lyngby