EY rådgiver iværksættere

Hver tirsdag kan alle studerende på Cphbusiness få rådgivning og sparring med EY i Inkubatoren på Cphbusiness Søerne.

22. februar 2017

- Aftalen med EY er et hit. Alle er meget begejstrede, siger Anne Gerd Sindballe, der er lektor og leder af Inkubatoren på Cphbusiness Søerne.

Nu kan alle studerende på Cphbusiness få professionel rådgivning og sparring fra EY hver tirsdag i iværksætterfællesskabet Inkubatoren på Cphbusiness Søerne. EY er et af verdens største revisions- og rådgivningsfirmaer.

- De unge iværksættere får meget ud af rådgivningen og oplever, at de bliver taget alvorligt. Den tidligere indsats vil helt sikkert skabe resultater på den lange bane, fortæller Anne Gerd Sindballe.

Hver tirsdag fra klokken 12.30 til 13.30 vil der være en revisor fra EY til stede i Inkubatoren på Cphbusiness Søerne. Revisoren vil svare på spørgsmål, hjælpe og rådgive de studerende fra Cphbusiness, der benytter sig af det gratis tilbud.

- De unge iværksættere kan få professionel sparring og rådgivning, som kan ruste dem til at gøre idé til ordinær business med mulighed for vækst, siger Anne Gerd Sindballe.

- Det kan hjælpe dem med at professionalisere deres start-up eller alternativt tidligere se, at deres idé ikke har tilstrækkeligt potentiale.

Inkubatoren på Cphbusiness Søerne er åben for alle hver tirsdag fra klokken 12.30 til 15.00.

Kontakt

Vil du vide mere om Inkubatoren, eller har du andre spørgsmål, kan du kontakte Anne Gerd Sindballe på ansi@cphbusiness.dk.