From study to career-event var en stor succes

Tirsdag den 28. februar åbnede alumne-netværket dørene til arrangementet From study to career for mere end 85 deltagere.

08. marts 2017

Mere end 85 dimittender og studerende fra Cphbusiness deltog i arrangementet From study to career, hvor fokus var på at hjælpe deltagerne godt videre fra studiet til en karriere.

Programmet bød bl.a. på gode råd fra dimittender, oplæg om LinkedIn og netværk.

Til arrangementet kunne deltagerne også få tjekket deres CV, få taget et professionelt portrætfoto og besøge virksomhedsstande.

Se hele programmet her.

Stor efterspørgsel på CV-tjek

Til arrangementet kunne deltagerne booke et CV-tjek hos CV-eksperter. Der var et begrænset antal CV-tjek, og de kunne bookes efter først-til-mølle-princippet. Alle CV-tjek var booket allerede inden arrangementet startede kl. 16.00.

”Det viser, at der er et stort behov for at få individuel feedback til ens CV. Vi vil bestemt øge antallet af CV-tjek ved den næste From study to career-event i august. Vi vil også begynde at planlægge en specifik CV-event, hvor CV-tjek bliver en del af arrangementet”, udtaler Charlotte Dalgaard Petersen, projektleder hos Cphbusiness Alumni.

Virksomhederne

Til eventen kunne deltagerne også besøge en række virksomhedsstande. Bl.a. deltog Lidl med en stand, da de specifikt søgte kvalificerede dimittender til deres lederstillinger.

Novorésumé, som tilbyder en gratis CV-skabelon, deltog også med både oplæg og en stand.

Graduateland, som faciliterer Cphbusiness’ nye jobportal Cphbusiness Career, deltog også og hjalp deltagerne med at finde relevante stillinger, de kunne søge.

Cphbusiness havde også en vejledningsstand til arrangementet, hvor deltagerne bl.a. kunne høre om videreuddannelsesmulighederne.

Derudover kunne man møde HK Privat og Jobindex.

HK var sponsor af eventen. De sponsorerede oplægsholdere til LinkedIn- og netværksoplæg samt CV-eksperter.

Deltagernes oplevelse

Deltagerne har efterfølgende evalueret arrangementet med flotte resultater, hvor hele 91% har angivet den overordnede tilfredshed som ”Fuldstændig tilfreds” (20%), ”Meget tilfreds” (40%) eller ”Tillfreds” (31%).

Mange deltagere har også givet god og konstruktiv feedback. ”Det er meget værdifuldt at få konstruktiv feedback fra medlemmer af netværket. Vi er stadig et nyt netværk, og vi bestræber os på at lave relevante events, hvilket vi bedst kan, når vi ved, hvad vores dimittender ønsker”, udtaler Charlotte Dalgaard Petersen, projektleder for Cphbusiness Alumni.

Billederne fra arrangementet kan ses på Facebook.

Se kommende alumne-events her eller på Facebook.