Branding-event satte fokus på deltagerne

Torsdag den 20. april 2017 inviterede alumne-netværket dimittender og studerende til arrangementet Personal branding.

25. april 2017

Studerende Rebecca Siert er ikke i tvivl om, at Personlig branding-arrangementet var en bragende succes:

- Det var en fantastisk event, hvor alle deltagere var i fokus, og oplægsholder Hanne Boutrup sørgede for at lære os alle, hvordan vi kan brande os selv bedre i enhver situation, fortæller Rebecca.

Over 25 dimittender og studerende deltog i arrangementet, som blev afholdt på Cphbusiness Søerne. Hanne Boutrup var oplægsholder til arrangementet. Hanne er ekspert inden for branding, storytelling og personlig markedsføring og har tidligere arbejdet som Communication Director hos LEGO Gruppen.

Hanne sikrede, at arrangementet tog udgangspunkt i deltagerne og deres fokus.

- Deltagerne ønskede at fokusere mest på job- og praktikmuligheder. Der var gode diskussioner om, hvordan man bedst skaber muligheder for sig selv. For eksempel, hvordan man som jobansøger kan ringe til et firma for at differentiere sig selv fra de mange andre jobansøgere, hvilke spørgsmål man kan stille osv. Det var meget konkret, og vi lavede rigtig mange gode øvelser, fortæller Rebecca, og fortsætter:

- Hanne var fantastisk og sørgede for at alle fik svar på deres spørgsmål. Hun kunne huske alles navne, og hun gav gode tips til, hvordan man sikrer sig at folk husker én.

Hanne sørgede for et alsidigt og anderledes oplæg uden den klassiske PowerPoint-præsentation.

- Det var meget aktiverende. Vi havde nogle spændende samtaler og refleksioner med de andre deltagere, fortæller Raluca Petras, dimittend fra Cphbusiness.

Arrangementet sluttede af med uformel networking over et glas vin og snacks. Stort set alle deltagere blev for at netværke.

- Der var virkelig god stemning, og alle hyggede sig. Det gav rigtig god mening, at der var networking bagefter, så man kunne lære de andre deltagere bedre at kende. Det var i god tråd med arrangementets indhold personal branding, fortæller Rebecca.

Arrangementet var sponsoreret af HK.

Se billederne fra arrangementet på Facebook.