Ny uddannelse i miljøteknologi

Cphbusiness lancerer en ny akademiuddannelse i Hillerød til personer, der gerne vil arbejde med miljøteknologiske problemstillinger i private og offentlige virksomheder.

21. april 2017

- Akademiuddannelsen i miljøteknologi giver mange forskellige værktøjer inden for miljøområdet, som bruges både af private og offentlige virksomheder, siger Maria Baunbæk, der er programleder på Cphbusiness Laboratorie og Miljø i Hillerød, og uddyber:

- Samtidig giver den en forståelse for sammenhængen mellem kemi, biologi og miljø.

Indhold og opbygning på miljøteknologiuddannelsen er blevet til i samarbejde med Dansk Industri, og lanceringen af uddannelsen kommer på baggrund af virksomhedernes ønsker, fortæller Maria Baunbæk. 

- Der har været høj efterspørgsel blandt virksomheder på en deltidsuddannelse inden for miljøområdet, og derfor har vi oprettet den, siger hun.

Den nye uddannelse begynder i maj 2017.


Læs mere om miljøteknologiuddannelsen på cphbusiness.dk her: Miljøteknologi.


Åbner for en bred vifte af muligheder

Akademiuddannelsen i miljøteknologi er en erhvervsrettet videregående uddannelse, der udbydes på deltid.

- Uddannelsen henvender sig for eksempel til håndværkere, operatører, laboranter og andre teknikere, der ønsker en bred viden på miljøområdet, fortæller Maria Baunbæk.

Med uddannelsen kan man varetage stillinger inden for en række forskellige områder - eksempelvis rådgivning, ledelse, drift, udvikling og kontrol i den industrielle produktion, i forsyningsvirksomheder og kommunale forvaltninger.

- Man kan blandt andet bruge uddannelsen til at opkvalificere sig inden for specifikke områder. For eksempel lovgivning til at blive i stand til at arbejde med miljøteknologiske problemstillinger og til at varetage miljørelaterede funktioner på tekniker- og mellemlederniveau, siger Maria Baunbæk og tilføjer:

- Man skal tage uddannelsen, hvis man har et ønske om at arbejde med miljøopgaver, eller hvis man allerede gør det og har brug for at blive opkvalificeret.

Cphbusiness Laboratorie og Miljø udbyder i forvejen fuldtidsuddannelsen miljøteknolog og har gjort det i flere år.

Du kan tilmelde dig akademiuddannelsen i miljøteknologi på cphbusiness.dk her: Miljøteknologi.