Tag en professionsbacheloruddannelse

27. april 2017

Kære kommende dimittend

Nu er du snart ved at være færdig med din erhvervsakademiuddannelse på Cphbusiness, men det betyder heldigvis ikke, at vi behøver at sige farvel. Du har nemlig mulighed for at vælge mellem flere forskellige professionsbacheloruddannelser på Cphbusiness, hvis du vil læse videre.

Tag en professionsbacheloruddannelse

Efter en erhvervsakademiuddannelse kan du fortsætte studierne med en professionsbacheloruddannelse, som tager halvandet år. Her kan du videreudvikle dine praktiske erfaringer gennem for eksempel praktikforløb, nye teorier og gruppearbejde. Du har også mulighed for at tage dele af uddannelsen i udlandet.

Cphbusiness tilbyder følgende professionsbacheloruddannelser:

Læs mere om professionsbacheloruddannelserne her.

*Tilbydes både på dansk og engelsk.

Mød os til åbent hus

Hvis du er nysgerrig efter at høre mere om professionsbacheloruddannelserne på Cphbusiness, er du velkommen til at besøge os, når vi holder åbent hus:

  • Cphbusiness Søerne den 2. maj 2017 kl. 15.00 - 18.00
  • Cphbusiness Lyngby den 4. maj 2017 kl. 15.00 - 18.00

Her kan du møde studerende, studievejledere, undervisere og vores internationale koordinatorer, som er klar til at fortælle dig om uddannelserne og besvare dine spørgsmål.

NB: Begrænsning af dobbeltuddannelse
Hvis du allerede har en bacheloruddannelse, skal du være opmærksom på, at vi i visse tilfælde kan dispensere fra reglen om begrænsning af dobbeltuddannelse.

Læs mere om begrænsning af dobbeltuddannelse her eller kontakt Centerchef Søren Meyer på sme@cphbusiness.dk, hvis du er i tvivl og gerne vil have uddybet reglerne.