Vellykket Career View-workshop

Torsdag den 30. marts 2017 inviterede alumne-netværket til den eksklusive workshop Career View.

03. april 2017

Det kan være svært at finde den rette karrierevej, hvor man trives bedst, men det vil Cphbusiness Alumni gerne hjælpe dimittenderne med. Derfor tilbød Cphbusiness Alumni 25 dimittender den eksklusive mulighed for at få klarlagt deres individuelle karriereprofil med det anerkendte ledelsesværktøj Karrieremodellen (på engelsk kaldet Career View) til workshoppen Career View.

Karrieremodellen hjælper jobsøgende, ledere og medarbejdere til en forståelse af egne og andres motivationsfaktorer. Det bidrager til, at man kan udvikle sin karriere i den retning, som bedst matcher ens personlige motivation. Karrieremodellen er baseret på mere end 40 års forskning og sætter fokus på fire grundlæggende karrierekoncepter.

Til workshoppen tog deltagerne karrieremodel-testen, som afdækkede deres individuelle karriereprofil baseret på de fire karrierekoncepter. Derefter gav konsulent Torsten Laursen deltagerne feedback på deres personlige karriereprofil.

I løbet af workshoppen perspektiverede karriererådgiver Anne Marie Valentin de forskellige karriereprofiler i forhold til forskellige virksomheder og virksomhedskulturer. Yderligere gav hun sine seks råd til at få drømmejobbet.

Det betød at deltagerne gik derfra klogere på deres individuelle motivationsfaktorer, hvilken type karriere de bør forfølge – og ikke mindst, hvordan man kan får det rette job.

Tilfredse deltagere

Deltagerne til workshoppen var primært jobsøgende dimittender, som netop søgte råd til at komme i gang med den rette karriere. Deltagerne var meget tilfredse med workshoppen og havde fået nogle gode værktøjer til deres videre jobsøgning, og ikke mindst havde de fået noget at reflektere over.

Workshoppen afholdes igen

I efteråret udbydes Career View-workshoppen igen, således at flere dimittender får muligheden for at få klarlagt deres unikke karriereprofil og blive klogere på sig selv og deres karriereudvikling.

Læs mere om karrieremodellen her (på engelsk).

Se billederne fra workshoppen på Facebook.