CV-workshop og networking

Tirsdag den 23. maj 2017 inviterede alumne-netværket dimittender og studerende til en CV-workshop med networking.

31. maj 2017

Karriererådgiver Anne Marie Valentin fra intojob.dk faciliterede kurset og førte deltagerne gennem, hvordan man laver et relevant CV og en god jobansøgning.

Mere end 15 dimittender og studerende deltog i workshoppen, som blev afholdt på Cphbusiness Søerne.

Anne Marie sørgede for, at der var øvelser og diskussioner blandt deltagerne i løbet af workshoppen, således at deltagerne gjorde sig nogle vigtige refleksioner, som kan bruges, når man skal præsentere sig selv kort i et CV.

- Jeg synes, at denne workshop var meget brugbar. Jeg har været til flere alumne-events, og jeg får altid værdifuld viden, og denne gang kunne jeg også få feedback på mit CV, fortæller deltager Ana Bem Bizjan.

CV-tjek

Til workshoppen kunne deltagerne også booke 20 minutter med en CV-ekspert og få personlig feedback på deres CV.

- Vi synes det er vigtigt at tilbyde vores alumne-netværk muligheden for at få personlig feedback fx på deres CV, forklarer Charlotte Dalgaard Petersen, Alumni Manager.

Deltager Ana Bem Bizjan fortæller om CV-tjekket:

- Det var virkelig gavnligt at se, hvordan en professionel ser mit CV, og jeg fik tips om, hvordan jeg kan forbedre det. Jeg vil helt sikkert bruge min viden fra denne workshop i min jobsøgning og fremtidige karriere.

Professionelle portrætter

Efter workshoppen kunne deltagerne netværke og få taget deres portrætfoto af en professionel fotograf.

- En af de ting, som vi ofte ser i folks CV, er profilbilleder fra en ferie eller en fest, og det er ikke den bedste måde at fremstå som en professionel jobkandidat på, forklarer CV-ekspert Ann Christine Weber Brandt.

Arrangementet var sponsoreret af HK.

Se billederne fra arrangementet på Facebook.