Cphbusiness - et ambitiøst erhvervsakademi

Cphbusiness er for studerende, der både kan og vil. Det er budskabet i ny video, der sætter fokus på de målrettede studerende.

14. juni 2017

Er du én af dem, der arbejder hårdt for at nå dine mål og bevæge dig fremad?

På Cphbusiness vil vi være et attraktivt uddannelsesvalg for ambitiøse studerende, og det sætter vi fokus på i den video, du finder øverst i artiklen.

Vi er til for at give dig den allerbedste start på din karriere og hjælpe dig videre til næste trin. Vi kan se, at det lykkes bedst, når du som studerende er engageret og har et mål for øje.

At være målrettet

At have et mål for øje er noget, vi alle deler. Det gælder uanset, om du som studerende har din karriere foran dig, eller om du er vendt tilbage til rollen som studerende efter mange år i erhvervslivet.

Vi er til for at hjælpe dig med at opnå dit næste mål; hvad enten du skal klædes på til jobbet som nyudnævnt leder - eller om du leder efter dit første studiejob at komme på CV’et.

Cphbusiness er for dig, der både kan og vil. For dig, der brænder for at føre dine idéer ud i livet.

Fortæl historien

Vi skriver hver dag om spændende og dygtige studerende og deler videoer, billeder og gode historier om start-ups, casekonkurrencer, samarbejde med erhvervslivet, praktik, studieture og meget mere.

Nu håber vi på din hjælp. Del historien om Cphbusiness og del historien om et ambitiøst erhvervsakademi for ambitiøse studerende.

Links:

Facebookopslag

Konkurrence

Vind et gavekort på 6.000 kr. til en valgfri rejse med et af Danmarks største rejsebureauer.

For at deltage i konkurrencen skal du følge nedenstående trin:

  1. Følg Cphbusiness på Facebook
  2. Tag en ambitiøs medstuderende i kommentarfeltet på Cphbusiness’ Facebook-post med videoen
  3. Del Cphbusiness’ nye film på din Facebook-profil – sørg for at dit opslag er offentligt, så vi kan se det

Konkurrencen slutter mandag den 10. juli kl. 12.00, hvor vi trækker en vinder. Vinderen bliver offentliggjort i uge 28 og bliver kontaktet via en personlig besked på Facebook og på sin Cphbusiness-emailadresse.

Vi glæder os til at se din deling på Facebook!