Adgang til verdens største hospitality-netværk

Arbejder du, eller vil du gerne arbejde indenfor hospitality-branchen? Cphbusiness Alumni er stolt af at afsløre, at vi snart kan tilbyde dig adgang til verdens største hospitality-netværk.

11. juli 2017

Fra september 2017 kan Cphbusiness Alumni tilbyde alle Cphbusiness-alumner og studerende adgang til verdens største hospitality-netværk.

Om hosco

Med det mål at blive LinkedIn for hospitality-branchen begyndte hosco som en startup i Schweiz i 2011. I 2017 er hosco nu et globalt online-netværk, der arbejder på at give professionelle i hospitality-branchen en fælles online platform for jobsøgning og -formidling.

Hosco er designet til at forbedre ansættelsesprocesserne for både ansøgere og arbejdsgivere. Fokus er 100% på hospitality-branchen, og i skrivende stund er hosco det digitale mødested for 116.936 talenter, 2.058 arbejdsgivere, 39.099 ledige stillinger og 165 partnerskoler. Cphbusiness vil snart blive tilføjet listen over partnerskoler.

Formålet med hosco

Formålet med at oprette en profil på hosco.com er at få adgang til gode brancherelevante job- og praktikopslag, sideløbende med at du bliver del af et internationalt, professionelt netværk for fagfolk inden for hospitality-branchen.

På hosco.com finder du også mange virksomheder inden for hospitality-branchen. De bruger hosco som platform til at søge efter egnede kandidater i et netværk, hvor alle profiler er fagligt funderet i hospitality-branchen.

Hosco-partnerskole

Ved at blive hosco-partner kan Cphbusiness Alumni tilbyde alumner og studerende adgang til et professionelt fagligt netværk.

Cphbusiness bliver samtidig også selv del af et globalt netværk af skoler, der alle har fokus på at uddanne og vejlede til en karriere i hospitality-branchen.

Cphbusiness har besluttet at blive hosco-partnerskole, og fra september 2017 ser vi frem til bruge netværkets fordele til gavn for vores eget netværk af alumner, studerende og arbejdsgivere.

Vi deltog i summit

Netværk og videndeling med andre skoler er allerede indledt for at kunne lancere hosco-netværket bedst muligt.

I juni deltog Anna Diemer fra Cphbusiness Alumni i hoscos årlige School Relation Summit. 32 skoler repræsenteret af 55 deltagere var samlet i Paris i to dage, hvor der blev diskuteret, netværket, delt erfaringer og testet og udviklet på mulighederne i hosco-platformen – alt sammen for at styrke mulighederne for karrierevejledning og alumne-netværk.

Her kan du se en kort film om School Relation Summit

Læs mere om hosco her.