Alumne Søren fik job hos Academic Work

Alumne Søren Pagh von Wowern dimitterede fra Cphbusiness i januar 2016. Søren arbejder nu for at hjælpe andre unge og ambitiøse personer til at finde arbejde hos spændende virksomheder i Danmark.

06. juli 2017

Jeg dimitterede i januar 2016 med en professionsbachelor i international handel og markedsføring. Efter min uddannelse var mit karrieremål at finde et job i en virksomhed, hvor jeg kunne hjælpe andre og samtidig tjene en anstændig løn.

Mit første job

Kun et par måneder efter min dimission begyndte jeg mit nye og nuværende job den 15. april 2016. Jeg blev ansat af Academic Work som Account Manager. Ansøgningsprocessen var ret langvarig og inkluderede mange tests, cases og interviews. Derfor føler jeg mig heldig, at jeg blev tilbudt jobbet!

Academic Work arbejder med bemanding af personale og rekruttering af ’young Professionals’ – studerende og unge alumner i begyndelsen af deres karriere.

På daglig basis består mit job af at hjælpe unge, ambitiøse mennesker med at finde job hos nogle af Danmarks mest spændende virksomheder. På en typisk dag har jeg tre møder med nuværende og nye kunder. Derudover sidder jeg også med booking af møder med andre nuværende og nye kunder.

Mit mål i disse møder er at prøve mit bedste for at sprede ordet om vores værdier og services. Jeg sidder også med kontrakter, forhandlinger og strategiske opsætninger.

De færdigheder, der betyder noget

Cphbusiness gav mig mulighed for at få og arbejde på en stor del af de færdigheder, der er nødvendige, når du søger efter et job. I særdeleshed hjalp min professionsbachelor mig med at opdatere mine forretningskendskaber og færdigheder.

Ti år før jeg startede hos Cphbusiness, havde jeg afsluttet en erhvervsakademiuddannelse i Salg og Marketing på IBA i Kolding. Jeg var ved at lave en karriereændring og skulle til at flytte videre i et andet forretningsområde, og professsionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring bidrog til at gøre overgangen meget glat.

Mine fremtidige planer

Mine planer for fremtiden er at oplyse virksomheder om de indlysende fordele ved at ansætte unge, ambitiøse fagfolk med den rigtige holdning, tankegang og drive. Desværre er der i øjeblikket stadig den dominerende opfattelse på markedet af, at den bedste kandidat er den med den største erfaring.

Alumne-netværket Cphbusiness Alumni

Studerende og alumner fra Cphbusiness er jo den rigtige målgruppe for Academic Work. Derfor syntes jeg, det er en spændende mulighed, at vi kan dele relevante jobannoncer i netværket, der vil gavne både studerende og alumner. Jeg bruger også alumne-netværket til at holde mig opdateret om Cphbusiness Alumnis nye intiativer og arrangementer.

Mit råd til den nye dimittend

Tjek Academic Work! Besøg AcademicWork.dk og lav din egen personlige profil. Vi vil derefter kontakte dig, hvis vi finder et match mellem dine færdigheder og de krav fra jobopslaget. På den måde kan du komme meget tæt på dit drømmejob.

Derudover vil jeg også opfordre alle til at få deres CV set igennem af en professionel. Den professionelle kan ikke kun give råd om, hvad et godt CV indeholder, men også hjælpe med at lære mere om den rette etikette til interviews.

Alumne-netværket giver også de studerende og alumner denne mulighed, hvilket jeg synes er rigtig fedt.

Jeg ser frem til at møde alle jer andre alumner i netværket.

De bedste hilsner,

Søren Pagh von Wowern
Alumne fra Cphbusiness