Invitation: Chris MacDonald 8. november

Oplev Danmarks foredragsholder nr. 1 til dette eksklusive arrangement!

07. juli 2017

Chris MacDonald scorer gang på gang topkarakter for sine foredrag, fordi han formår at møde, gribe og inspirere sine tilhørere med humor og sin autentiske personlighed.

I selskab med Chris til dette eksklusive arrangement kan I forberede jer på gode grin med plads til selvrefleksion, og så er det en oplevelse, I sent vil glemme.

Videnskaben om velvære og menneskelig præstation

I dette tankevækkende og inspirerende seminar præsenterer Chris MacDonald sin hypotese om trivsel og menneskelig præstation. En hypotese, som er grundlagt i en unik og forfriskende kombination af trivselsteorier fra biologi, psykologi, fysiologi og sociologi.

I en moderne verden i højt tempo kan det være svært at finde balance og skabe investeringsstrategier, der både gør "trivsel" og "gode præstationer" mulige. I mange tilfælde og alt for ofte er man presset til at gå på kompromis med det ene eller i værste fald begge dele.

Men med den rigtige viden og dedikeret øvelse kan vi dramatisk øge vores odds for at have det bedste fra begge verdener, så vi både trives og præsterer godt – størstedelen af tiden.

Om Chris MacDonald

Chris MacDonald er fysiolog og bosat i Danmark. Han har været involveret i mange innovative dokumentarer om mental og fysisk velvære og sundhed på TV.

Han har en unik måde at kombinere solid videnskabelig forskning med humor, der giver dette seminar en ekstraordinær dimension.

Networking

Vi har et program klar til dig, hvor du ikke kun møder Chris MacDonald, men hvor du også møder de andre deltagere.

Vi har fornøjelsen, af at Mads Svaneklink fra Analog kommer og faciliterer networking blandt jer deltagere.

Du kan derfor glæde dig til at netværke med andre alumner, repræsentanter fra erhvervslivet, studerende og medarbejdere fra Cphbusiness.

Og vi krydrer det hele med lækker mad og drikke i smukke omgivelser.

Praktisk information

Arrangementet foregår onsdag den 8. november kl. 16.00 – 20.00 i København i Mogens Dahl Koncertsal.

Arrangementet er for alumner, studerende og medarbejdere fra Cphbusiness samt udvalgte samarbejdspartnere fra erhvervslivet.

Deltagelse i arrangementet er gratis, men ved udeblivelse uden afmelding inden den 7. november kl. 23.59 faktureres 375 kr. til dækning af forplejningsomkostninger.

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her eller på Facebook.

 

Foto: Just Human