Ny mentorordning

Cphbusiness Alumni har etableret samarbejde med Dansk Markedsføring for at bringe en nye mentorordning til Cphbusiness' tidligere og nylige dimittender.

07. juli 2017

Dansk Markedsføring tilbyder en mentorordning til Cphbusiness-alumner inden for marketing, salg og kommunikation. Mentorordningen foregår på dansk.

Hvad går det ud på?

Formålet er at give nyuddannede erhvervsaktive en sikker og god start på karrieren, som kan bidrage til at kvalificere dem til næste skridt i karrieren. Dette mentorforløb kan netop være med til at støtte og hjælpe Cphbusiness' alumner inden for marketing, salg og kommunikation.

Dansk Markedsføring kører to årlige mentorforløb, som starter i september og februar. Hver mentee er sat sammen med en mentor på baggrund af ønsker fra mentee og mentors erfaringer. Derefter mødes begge parter ca. 3-5 gange i løbet af perioden. Til disse møder er der mulighed for at drøfte emner som fx specialisering, work-life balance, relationer til kolleger, pleje af netværk og meget mere.

Krav til mentees

Mentorordningen i Dansk Markedsføring er forbeholdt:

  1. Nyuddannede profiler, som arbejder med marketing, salg og kommunikation.
  2. Man skal være nyuddannet og maks. have været på arbejdsmarkedet i 3 år.
  3. Mentorordningen er på dansk. Det er derfor et krav, at du kan tale dansk.
  4. Du skal være medlem af foreningen Dansk Markedsføring.

Om mentorerne

Mentorerne er udvalgt, fordi de repræsenterer nogle af marketingbranchens skarpeste profiler, som har lyst, viden og spændende erfaring, som de gerne ville dele ud til de ambitiøse nyuddannede erhvervsaktive.

Hvordan kan jeg blive involveret?

For at få en mentor, så skal du være medlem af Dansk Markedsføring (senest 1 måned før mentorstart skal du melde dig ind i Dansk Markedsføring).

Der optages kun 30 mentees i hver periode. Deadline for ansøgning om en mentor til efteråret er den 20 august 2017.

Læs mere om krav, og hvordan du kan søge her.

Har du spørgsmål til ordningen, er du velkommen til at kontakte Dansk Markedsføring på telefon: 38 11 87 87 eller e-mail: tilmelding@markedsforing.dk.