Nyt samarbejde med Academic Work

Cphbusiness Alumni har etableret et nyt samarbejde med rekrutteringsfirmaet Academic Work, der fokuserer på at rekruttere "young professionals".

Cphbusiness Alumni har særligt fokus på at hjælpe dimittender i gang med karrieren, derfor er samarbejdet med Academic Work et godt match.

Samarbejdet med Academic Work blev indledt af lektor Maria Frøsig, der fortalte Cphbusiness Alumni om en af Cphbusiness’ succesfulde alumner, Søren Pagh von Wowern.

Søren er dimittend fra professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring, og arbejder nu som Account Manager hos Academic Work. Læs mere om Søren og hans karriere her.

Her fortæller Søren om Academic Work, og hvordan de hjælper "young professionals" med karrieren.

Vi arbejder med ambition

Vi er hjemsted for "young professionals". Vi er eksperter i bemanding og rekruttering af studerende og unge dimittender. For ikke så længe siden var der kun tre af os i et kontor i et kedelrum på KTH Royal Institute of Technology i Stockholm. I dag er vores firma spredt til seks lande. Vores mål er at blive verdens førende inden for vores niche - og vi er godt på vej til at komme derhen!

I praksis arbejder vi med ambitioner, power og drive, der driver folk fremad. En rastløshed hos dem, der hele tiden går efter mere og vil videre. Medarbejdere kan altid få mere træning og få opdateret deres viden løbende.

Men ambition er ikke noget, du kan "lære", og det er svært at lære entusiasme og drive. Vores kandidater (studerende og unge dimittender) og medarbejderne på Academic Work har den energi, der får os og de virksomheder, som vi rekrutterer til, til at vokse. Nogle af vores kandidater har haft nogle års erhvervserfaring; andre studerer stadig.

Vores medarbejdere på Academic Work er passionerede omkring at hjælpe virksomheder med bemanding og rekruttering gennem fleksible processer og gode relationer. Vores mål er altid at have 100% tilfredse kunder.

Vi ser frem til at rekruttere de rigtige dimittender blandt Cphbusiness' "young professionals" - og hjælpe jer med at starte eller udvikle din karriere.

// Søren Pagh von Wovern


Samarbejdet

Cphbusiness Alumnis samarbejde med Academic Work betyder, at du som alumne møder ledige stillinger gennem Academic Work. De annonceres løbende på Cphbusiness Alumnis Facebookside og i vores Alumni LinkedIn-gruppe.

Allerede i dag kan du oprette din egen personlige profil på academicwork.dk. Academic Work vil derefter kontakte dig, hvis vi finder et match mellem dine færdigheder og krav fra relevante jobopslag.

Gennem dette samarbejde håber Cphbusiness Alumni at hjælpe flere alumner med at få startet deres karriere og endda også få muligheden for at udvikle deres karriere endnu mere.

Læs mere om Academic Work her.