Du kan stadig nå at tilmelde dig vores efterårshold

Styrk dine kompetencer sideløbende med jobbet. Tilmeld dig nu og start om en uge. 

23. august 2017

Vil du løfte dine kompetencer til et højere niveau og styrke din faglige udvikling? På Cphbusiness kan du komme i gang med det samme. Du kan nemlig stadig nå at tilmelde dig vores efter- og videreuddannelseshold med start allerede i september. Vi har mange hold, som stadig er åbne for tilmelding. 

Vi sikrer, at du bliver opdateret på den nyeste viden inden for dit arbejdsområde, og at du får nye værktøjer, du kan bruge med det samme i dit daglige arbejde. 

Se vores udvalg af efter- og videreuddannelse her.

Du kan vælge mellem et bredt udvalg af forskellige akademi- og diplomfag. Så hvad enten du er interesseret i at blive skarpere på markedsføring og kommunikation, har brug for nye IT-kompetencer eller ønsker at udvikle dig som leder, har vi et forløb, der passer til dine behov.

Spørgsmål?

Har du brug for information omkring tilmelding eller andet, er du meget velkommen til at kontakte os.

Tlf.: 36 15 45 07
E-mail: videreuddannelse@cphbusiness.dk