Succesfuld Career View workshop

Torsdag den 14. september 2017 havde 25 alumner sikret sig en plads til den populære Career View-workshop.

25. september 2017

Deltagerne fik indblik i, hvilken karrierevej de bør forfølge, og hvad der motiverer dem, ved at få klarlagt deres individuelle karriereprofil med ledelsesværktøjet Karrieremodellen (Career View Model).

Torsten Laursen fra Qant faciliterede workshoppen og gav deltagerne værdifuld feedback på deres individuelle karriereprofil.

Karrieremodellen er udviklet af Decision Dynamics og bidrager til forståelse af egne motivationsfaktorer, så man kan udvikle sin karriere i den retning, som bedst matcher ens personlige motivation. Karrieremodellen er baseret på mere end 40 års forskning og fokuserer på fire grundlæggende karrierekoncepter, hvis vigtighed varierer fra person til person.

Tid til refleksion

I løbet af aftenen blev der også afholdt tre forskellige mini-workshops, hvor deltagerne fik mulighed for at reflektere over deres testresultater med de deltagere, som havde lignende karriereprofiler.

I den ene workshop var der tid til fordybelse, da deltagerne i stilhed skulle reflektere over deres succesoplevelser og fællestrækkene ved disse og efterfølgende dele det med hinanden.

I den anden workshop blev der deltagerne imellem diskuteret, hvilke kompetencer der hænger sammen med deres karriereprofil, og hvordan disse kan bruges til at opnå arbejdsglæde.

I sidste workshop fik deltagerne værktøjer til at udvikle en handlingsplan for deres fremtidige karriere og personlige liv.

Tilfredse deltagere

Til workshoppen fik deltagerne rådgivning om, hvilken karrieretype og hvilke type arbejdsopgaver de bør forfølge. Der var stor tilfredshed med workshoppen, og alle gik hjem med gode værktøjer til deres videre karriere.

Læs mere om Karrieremodellen her.

Se billeder fra workshoppen på facebook.