Gratis adgang til job- og netværksportal

Cphbusiness Alumni tilbyder alle alumner og studerende gratis adgang til hosco, verdens største hospitality-netværk og -jobportal.

03. oktober 2017

I vores konstante forsøg på at tilbyde vores alumner de bedste karrieremuligheder er teamet bag Cphbusiness Alumni stolte af at kunne offentliggøre lanceringen af vores nyeste samarbejde med hosco.

Samarbejdet betyder at alle alumner, medarbejdere og studerende på Cphbusiness har gratis adgang til netværks- og hospitality-jobportalen.

Om hosco

Hosco er verdens førende online rekrutterings- og netværksplatform inden for hospitality-branchen. Med en brugerprofil er man sikret adgang til mere end 32.000 job- og praktikopslag og 2.000 arbejdsgivere i hele verden.

Det er gratis at oprette en brugerprofil på hosco, og man kan nemt importere alle oplysninger fra sin LinkedIn-profil. Det er vigtigt, at man opretter en detaljeret profil med erhvervserfaring og profilbillede, så chancerne for at få et job er så store som muligt.

Alle virksomheder, som man møder på hosco, er i hospitality-branchen, og det er muligt at finde jobs inden for både logistik, markedsføring og salg, kommunikation, økonomi, HR, ledelse m.m. Alle jobs er tilknyttet hospitality-branchen.

Fordele for alumner

På hosco kan alumner finde jobopslag specifikt henvendt til alumner fra Cphbusiness, og man kan hurtigt komme i kontakt med potentielle arbejdsgivere.

På hosco har man også adgang til karrierevejledning og et unikt indblik i hospitality-branchen med interviews og historier fra ledere og fagfolk fra hele verden.

Kæmpe netværk

Med en brugerprofil på hosco får du en unik mulighed for at netværke med mere end 120.000 nuværende og fremtidige medarbejdere og virksomheder i hospitality-branchen.

Cphbusiness har sin egen profilside på portalen, hvor du nemt kan få kontakt til andre alumner og studerende fra Cphbusiness.

Bliv medlem

Formålet med at oprette en brugerprofil på hosco er at få adgang til gode brancherelevante job- og praktikopslag, sideløbende med at du bliver del af et internationalt, professionelt netværk for fagfolk inden for hospitality-branchen.

Det er gratis at oprette en profil på hosco, og det kræver kun, at du opretter en detaljeret profil.

Opret en gratis profil på hosco her.

Se alumni-teamets hosco-launch-video her.

Læs mere om hosco her.

Vi glæder os til at møde dig i hosco-netværket!