RentSafe vinder Årets Cphbusinesspraktik 2017/2018

RentSafe løb med titlen for Årets Cphbusinesspraktik 2018 med et praktikophold, der gav Emil Buch opgaver med hensigtsmæssig progression og inddragede ham som en ligeværdig medarbejder.

25. april 2018

- Det er en super stor ære særligt for en lille ny virksomhed med store ambitioner, siger CEO Nadim Stub fra RentSafe, der blandt 72 virksomheder er blevet kåret til Årets Cphbusinesspraktik 2017/2018.

Emil Buch, den tidligere praktikant og nu fuldtidsansat som Partner Growth Manager hos RentSafe, har nomineret virksomheden til prisen. Han glæder sig over at kunne give lidt igen til sin praktikvirksomhed.

- Jeg har indstillet RentSafe til Årets Cphbusinesspraktik, fordi jeg synes, at det har været et fantastisk praktikforløb, der har udviklet mig både fagligt og personligt, siger Emil Buch.

- Jeg har en følelse af at have været en del af teamet – ikke bare en praktikant. Det har været helt unikt, og de har støttet mig meget. Det er et helhedsbillede, der gør, at jeg har indstillet RentSafe.

Både RentSafe og Emil Buch var skyld i, at RentSafe blev årets bedste praktikforløb. Det fortæller rektor Ole Gram-Olesen, der sad med i den jury, som kårede vinderen.

- Alle vores uddannelser slutter med et obligatorisk praktikforløb, og det er jo der, at tingene skal stå sin prøve, hvor vores studerende skal udfordres og prøve kræfter med det virkelige liv. Det er derfor vigtigt, at praktikken foregår i en virksomhed, som formår at udfordre vores studerende og måske også gør brug af de ideer, han eller hun måtte komme med, siger Ole Gram-Olesen.

- Vi har godt og vel 2.200 unge mennesker i praktik hvert år, der var 72 nominerede virksomheder, fem gik i finalen, og vi var så en jury, der mødte de fem unge mennesker i går, og det var så Emils præsentation af sit praktikforløb, der ringede lige ind til en ren vinder, fortæller Ole Gram-Olesen fra juryen, der har kåret vinderen.

En stor ære

RentSafe dystede i finalen mod de fire øvrige finalister Boblberg.dk, Estée Lauder Companies, PFA og Teknik og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune.

Emil Buch, der er nyuddannet professionsbachelor i innovation og entrepreneurship fra Cphbusiness Lyngby, havde ligesom 72 andre studerende indstillet sit praktikophold til årets bedste.

Han var blandt de fem finalister, der præsenterede deres praktikophold foran juryen, og det endte altså med, at hans praktikophold hos RentSafe ApS blev kåret som Årets Cphbusinesspraktik 2017/2018. En titel, der vækker glæde og overraskelse hos RentSafe ApS.

- At blive nomineret, det er en ting, og det bliver man ret stolt af, men så at vinde, så blev jeg bare helt paf, siger Peter H. Lange, CTO i RentSafe.

- Det er da helt klart noget, man stiler efter, men vi havde nok ikke lige forestillet os, at det ville komme så tidligt i vores forløb som start-up virksomhed, så det er selvfølgelig rigtigt, rigtigt fedt, tilføjer Nadim Stub, CEO i RentSafe.

Fakta

Om Årets Cphbusinesspraktik

Prisen uddeles for fjerde år i træk af erhvervsakademiet Cphbusiness for at sætte fokus på vigtigheden af et godt praktikforløb på de videregående uddannelser.

De nominerede til årets pris var:

• Boblberg.dk
• Estée Lauder Companies – Smashbox & Glamglow
• Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune
• PFA
• RentSafe

Juryen, der udvalgte vinderen, bestod af:

• Nikolaj Lubanski, direktør for Talent Attraction, Copenhagen Capacity
• Ole Gram-Olesen, rektor, Cphbusiness
• Frank A. Mathiasen, udviklings- og innovationschef, Cphbusiness
• Anine Kjølbæk Sørensen, serviceøkonomstuderende og formand for Cphbusiness Students

Sidste år blev farumvirksomheden Aasted ApS kåret som årets bedste

RentSafe er i finalen i Årets Erhvervsakademipraktik

Som vinder af Årets Cphbusinesspraktik 2017/2018 går Emil Buch og RentSafe videre til den nationale finale den 16. maj, hvor vinderne fra alle landets erhvervsakademier dyster om titlen som Årets Erhvervsakademipraktik i LEGO House i Billund.

Vinderen bliver udvalgt af juryen, der består af:

• Christine Antorini, formand, Folketingets forsknings- og uddannelsesudvalg, Socialdemokratiet
• Jesper Vilstrup, direktør i LEGO House
• Lone Engberg Thomsen, forbundsformand for Teknisk Landsforbund
• Frank Fauerholt, salgsdirektør i Siemens og formand for Dansk Automationsselskab
• Charlotte Lundblad, formand for Danske Erhvervsakademier

Kontakt

Vil du vide mere om Årets Cphbusinesspraktik, kan du kontakte:

Maja Bonibay
Ansvarlig for Årets Cphbusinesspraktik og Årets Erhvervsakademipraktik, event- og marketingkoordinator
Telefon 36 15 49 79
E-mail mbon@cphbusiness.dk 

Se billederne fra kåringen af Årets Cphbusinesspraktik 2017/18 og overraskelsen af vinderen herunder.

Deltagere ved Årets Cphbusinesspraktik 2017/2018
Deltagere ved Årets Cphbusinesspraktik 2017/2018
Rektor og deltagere ved Årets Cphbusinesspraktik 2017/2018
Vinderen af Årets Cphbusinesspraktik 2017/2018
RentSafe
RentSafe
Årets Cphbusinesspraktik 2017/2018
Årets Cphbusinesspraktik 2017/2018
Rentsafe og vinderen
Vinderen af årets Cphbusinesspraktik 2017/2018