Mød Cphbusiness på iværksættermessen TechBBQ

Få inspiration fra studenteriværksættere, hør om Cphbusiness' arbejde med at opdage entreprenante talenter og deltag i workshoppen "How to build your business while studying" med Cphbusiness og IBM på TechBBQ-messen.

14. september 2018

Den 24. og 25. september 2018 kan du møde studenteriværksættere ved Cphbusiness' stand på iværksættermessen TechBBQ i København og høre, hvordan Cphbusiness arbejder målrettet med at opdage entreprenante talenter og hjælper dem til reel test af markedet og omsætning så hurtigt som muligt.

Du kan også deltage i workshoppen "How to build your business while studying", som Cphbusiness arrangerer sammen med den internationale teknologi- og konsulentvirksomhed IBM.

- I studentervæksthuset Inkubatoren og på flere af vores uddannelser hjælper vi studerende med at komme ud over stepperne med deres forretningskoncept og giver dem værktøjer, netværk og teamerfaringer, der får dem til at gå hele vejen, siger adjunkt Marie Helles fra Inkubatoren og Innovation og Entreprenørskab på Cphbusiness og tilføjer:

- Det har vi mange års erfaring med, og lige nu sætter vi nye ambitioner for vores arbejde.

Derfor øger Cphbusiness fokus på at opdage og udvikle entreprenante talenter. På messen vil både nuværende og tidligere medlemmer af iværksætterfællesskabet Inkubatoren og andre entreprenante studerende og iværksættere fra Cphbusiness dele ud af deres brugbare erfaringer, tips og tricks fra deres vej.

- Vi deltager for at vise, hvorfor vi er så stolte over det, som vi kan med mennesker. Vi uddanner nemlig de mennesker, der skal udvikle og drive fremtidens nytænkende virksomheder. Allerede på nuværende tidspunkt springer en stor del af vores studerende ud som iværksættere, og tallet er stigende, fortæller områdechef Michael Huss Svejstrup fra Innovation og Entreprenørskab.

- Kom og hør om vores vilde eksperimenter, hvordan vi særligt arbejder i krydsfeltet mellem teknologi, innovation og iværksætteri, og mød nogle af vores ambitiøse startups, siger adjunkt Hans Fagt fra Inkubatoren og Innovation og Entreprenørskab.

Find Cphbusiness ved stand X3-X4.

Hvor, hvornår og tilmelding

Mandag den 24. og tirsdag den 25. september 2018
I Øksnehallen
Tietgensgade 65
1704 København V.

Mere end 4.000 startups og investorer deltager i løbet af de to dage på iværksættermessen (kilde: TechBBQ).

Se programmet og køb billet på techbbq.dk her: TECHBBQ.

Bliv klogere på Inkubatoren og innovation og entrepreneurship

Læs om iværksætterfællesskabet Inkubatoren på cphbusiness.dk her: Cphbusiness' iværksættermiljø og om professionsbacheloruddannelsen i innovation og entrepreneurship her: Innovation og entrepreneurship.