LinkedIn workshop med fokus på at lave en skarp online profil

Over 60 deltagere var med til alumne-netværkets populære LinkedIn workshop den 23. oktober.

06. november 2018

Cphbusiness Alumni’s populære LinkedIn workshop blev igen ledt af Mads Svaneklink, rådgiver ved kommunikationsfirmaet Analog. Der blev især fokuseret på, hvordan man skaber en online profil, der skiller sig ud. Ét af rådene fra Mads Svaneklink var, at man netop på LinkedIn ikke skal gå op i at kende mange, men kende de rigtige – og at man skiller sig ud ved at dele relevant indhold, råd eller kommetarer på posts.

Workshoppen fokuserede ikke blot på digital networking, men også praktisk networking med de fremmødte deltagere. Fx blev der gennem forskellige netværksøvelser, hvor man skulle både tale med og lytte til sin sidemand, skabt en masse aktivitet.

Efter workshoppen var der mulighed for at netværke over et glas vin – en fin mulighed for at connecte med andre tidligere studerende, men også for at opdatere sin LinkedIn profil.

Se fotos fra arrangementet på facebook.

Mads Svaneklink blev sponsoreret af HK.