Stort fremmøde til alumne-netværkets konference om jobsøgning

Deltagere fik feedback på CV, tips til at lave en stærk LinkedIn profil, og sparring på jobovervejelser.

08. november 2018

Endnu en gang var der stort fremmøde til Cphbusiness Alumnnis konference om jobsøgning, From Study to Career, på Kosmopol. Konferencen har speciel fokus på CV-tjek, sparring om jobovervejelser og muligheden for at møde bestemte virksomheder, der har relevante ledige stillinger.

Mere tid til CV-tjek

Til denne konference havde alumnenetværket afsat flere tider til CV-tjek, da der ved konferencen i foråret var stor efterspørgsel på muligheden for at få gennemgået sit CV, og endnu en gang blev alle tider booket.

- Det giver værdi for deltagerne at få konkret sparring og forslag til, hvordan man sætter sit CV op, og hvad man vælger at fremhæve, siger Ann Christine Brandt fra Cphbusiness Alumni.

Besøg af virksomheder

Deltagerne kunne også møde forskellige virksomheder, der enten havde ledige stillinger eller tilbød hjælp til jobsøgning. Fx deltog Graduateland, der faciliterer Cphbusiness’ jobportal Cphbusiness Career, og hjalp deltagerne med at finde relevante stillinger via deres portal. Novorésumé, der tilbyder en gratis CV-skabelon, deltog også, og endelig havde Cphbusiness Studievejledning også en stand, hvor deltagerne bl.a. kunne høre om videreuddannelsesmuligheder. Derudover kunne man møde HK Privat.

Se billeder fra konferencen på facebook.

HK var sponsor af eventen og sponsorerede oplægsholdere til LinkedIn- og netværksoplæg samt CV-eksperter.