Gratis webinar: Kunstig intelligens for begyndere

Deltag i et gratis webinar den 14. januar klokken 20.00 og bliv klogere på, hvordan kunstig intelligens påvirker mennesker, magt og markeder.

03. december 2018

Dit liv bliver i stadig højere grad påvirket af algoritmer og kunstig intelligens.

Det sker i baggrunden, når du bruger Facebook, handler på nettet eller laver en låneansøgning. På den store skala har især Kina lagt en ambitiøs plan for, hvordan hele samfundet og erhvervslivet skal opgraderes med kunstig intelligens - i år 2030 har kineserne en målsætning om at være verdensledende.

Uanset om man arbejder med sundhed, handel, produktion, finans eller noget helt andet, så vil kunstig intelligens blive en del af ens fremtid. Men hvad er kunstig intelligens egentlig for noget? Er det programmør-volapyk, eller kan det forklares, så alle mennesker kan forstå det?

Deltag i dette spændende webinar, hvor ph.d. i kunstig intelligens, Thomas Terney, giver en kort introduktion til kunstig intelligens og eksempler på, hvordan det anvendes allerede i dag i forskellige danske og udenlandske virksomheder - fortalt i et sprog, som alle kan forstå.

Webinaret finder sted den 14. januar 2019 klokken 20.00, og det er gratis at deltage.

Om Thomas Terney

Thomas Terney, ph.d. i kunstig intelligens, er digital strateg, foredragsholder og forfatter til bogen "Kampen om fremtiden: Forstå hvordan kunstig intelligens påvirker mennesker, magt og markeder".

Han har gennem mange år arbejdet inden for biotech i krydsfeltet mellem ledelse, digital innovation og forretning. I dag hjælper han opstartsvirksomheder med at opbygge deres forretning og organisation og mere etablerede virksomheder med at forstå og navigere i en digital verden.

Læs mere på www.thomasterney.com.

Tilmelding

Tilmeld dig webinaret her