Innovation, produkt og produktion

Interesserer du dig for innovation, og vil du gerne arbejde med vækst og udvikling? Så er akademiuddannelsen i innovation, produkt og produktion det rigtige valg for dig.

Hvorfor læse innovation, produkt og produktion?

På akademiuddannelsen i innovation, produkt og produktion ruster vi dig til at analysere, planlægge og vurdere idéer og problemstillinger inden for innovation og produktionsoptimering. Du lærer også at indgå i udviklingsorienterede og tværfaglige arbejdsprocesser inden for innovation, produktudvikling og produktion.

Du vil få viden om idé- og udviklingsprocesser, projektledelse, innovative processer og blive i stand til at vurdere og varetage faktorer som produktionsteknikker, projektstyring, logistiske forhold og deres indvirkning på produktionsoptimering.

Styrk din karriere inden for udvikling og innovation af nye produkter

Uddannelsen klæder dig på til at samarbejde med andre på tværs af kulturelle, sproglige og uddannelsesmæssige forskelle, og du lærer, hvordan virksomheder får udviklet deres rutiner og bygget strukturer, der sikrer en fortsat udvikling og innovation af nye produkter.

Efter at have taget en akademiuddannelse i innovation, produkt og produktion vil du kunne varetage jobs som produktudvikler, produktionschef, projektleder eller som rådgivende konsulent i private eller offentlige virksomheder.

Uddannelsens indhold

På akademiuddannelsen i innovation, produkt og produktion får du blandt andet kendskab til:

 • Rutiner, strukturer og udvikling
 • Resultater
 • Idé- og udviklingsprocesser
 • Innovative processer
 • Innovation, produkt og produktion
 • God projektledelse
 • Produktionsteknikker, projektstyring og logistiske forhold
 • Produktionsoptimering
 • Planlægningsfunktioner i relation til områdets praksis
 • Ledelses- og planlægningsfunktioner

Læs mere om læringsmål mv. i studieordningen.

Uddannelsens opbygning

Akademiuddannelsen i innovation, produkt og produktion er en erhvervsrettet videregående uddannelse, som læses på deltid.

Uddannelsen består af tre obligatoriske fag og en række valgfag. Alle fag afsluttes med en eksamen, og uddannelsen afsluttes med et skriftligt afgangsprojekt. En akademiuddannelse tager typisk tre år at gennemføre med et til to fag pr. semester. Hvert fag har en varighed på ca. tre-seks måneder.

Du bestemmer selv, om du vil tage hele akademiuddannelsen i innovation, produkt og produktion eller blot udvælge de fag og den fagkombination, der passer til dig.

Vil du være ekspert i innovation?

Når du vælger retningen innovation, får du viden om idé- og udviklingsprocesser. Du vil også lære om god projektledelse, og hvordan du skaber og styrer innovative processer.

Nedenfor kan du se, hvordan vi anbefaler at strukturere din vej gennem uddannelsen, så du gennem dine valg af fag får skabt en tydelig, faglig profil.

Obligatoriske fag 20 ECTS

Der er tre obligatoriske fag på akademiuddannelsen i innovation, produkt og produktion.
Vis fag Skjul fag

Vælg efter interesse

Innovation 30 ECTS

Hvis du vælger en profil med fokus på innovation, får du viden om idé- og udviklingsprocesser. Du vil også lære om god projektledelse, og hvordan du skaber og styrer innovative processer.
Vis fag Skjul fag

Fag til profilen

Anbefalede valgfag

Anbefalede valgfag fra andre uddannelser

Afgangsprojekt 10 ECTS

Afgangsprojektet afslutter uddannelsen og giver dig mulighed for at gå i dybden med et emne, du brænder for.
×

Vi anbefaler, at du følger denne vej, som giver dig en profil med fokus på innovation. Du har dog også mulighed for at erstatte valgfag med fag fra andre fagområder. Kontakt vores studievejledere for mere information.

Kommende hold

Fag

{{typeName}}
{{educationName}}

Periode

Navn Sted Start Dag Pris
{{course.courseName}} {{course.courseName}} {{course.courseName}} {{ course.location.shortName }} {{ course.startDate | cultureDate:'da-DK':true}} {{ course.weekdays[0] | courseWeekday:'da-DK' }} {{course.signupFee | currency : 'kr.' : 0}} Tilmeld
Informationsmøde 29. og 31. oktober 2019 Læs mere om informationsmøder
 • Få op til 30.000 kroner til din efter- og videreuddannelse
 • Uddan dig ved siden af jobbet og få op til 30.000 kroner til din efter- og videreuddannelse.