Innovation, produkt og produktion

Interesserer du dig for innovation og produktion, og vil du gerne arbejde med vækst og udvikling? Så er akademiuddannelsen i innovation, produkt og produktion det rigtige valg for dig.

Specialisér dig inden for dit interesseområde

På akademiuddannelsen i innovation, produkt og produktion kan du vælge mellem to uddannelsesretninger. På den måde kan du vælge det specifikke fokus, der er relevant for netop din karriere.

De to uddannelsesretninger er:

  • Innovation
  • Produktion

Vil du være ekspert i innovation?

Hvis du vælger retningen innovation, får du viden om idé- og udviklingsprocesser. Du vil også lære om god projektledelse, og hvordan du skaber og styrer innovative processer.

Vil du være ekspert i produktion?

Med retningen produktion lærer du at vurdere faktorer som produktionsteknikker, projektstyring og logistiske forhold og deres indvirkning på produktionsoptimering. Det gør, at du kan deltage i løsningen af problemstillinger i forbindelse med produktion.

Vælg en bred profil

Det er desuden muligt at tage en akademiuddannelse i innovation, produkt og produktion uden uddannelsesretning. Det er oplagt for dig, der gerne vil have en bredere profil og dykke ned i flere forskellige interesseområder.

Alle tre retninger er kompetencegivende videregående uddannelser.

Målrettet virksomhedernes behov

Med en akademiuddannelse i innovation, produkt og produktion vil du typisk få arbejde som produktudvikler, produktionschef, projektleder eller som rådgivende konsulent i private eller offentlige virksomheder.

Uddannelsen ruster dig til at analysere, planlægge og vurdere idéer og problemstillinger inden for innovation og produktionsoptimering.

På uddannelsen lærer du at bruge din viden om innovation, produktion og produktudvikling til at opnå resultater. Du bliver også klædt på til at samarbejde med andre på tværs af kulturelle, sproglige og uddannelsesmæssige forskelle.

Virksomheder har brug for medarbejdere, der kan indgå i udviklingsorienterede og tværfaglige arbejdsprocesser inden for innovation, produktudvikling og produktion. De efterspørger også medarbejdere, der kan varetage afgrænsede ledelses- og planlægningsfunktioner i relation til områdets praksis. Samtidig er det vigtigt, at virksomhederne får udviklet deres rutiner, og at de får opbygget strukturer, der sikrer en fortsat udvikling og innovation af nye produkter. 

Netop de kompetencer kan du bidrage med efter en gennemført uddannelse i innovation, produkt og produktion.

Aktuelle hold

Herunder finder du en liste over de hold på akademiuddannelsen i innovation, produk og produktion, som vi udbyder i den kommende tid. Du kan for eksempel sortere listen efter navn, ugedag, tidspunkt, sted og opstart.

Kommende hold

Fag

{{typeName}}
{{educationName}}

Periode

Navn Sted Start Dag Pris
{{course.courseName}} {{course.courseName}} {{ course.location.shortName }} {{ course.startDate | cultureDate:'da-DK':true}} {{ course.weekdays[0] | courseWeekday:'da-DK' }} {{course.signupFee | currency : 'kr.' : 0}} Tilmeld
Informationsmøde 17. januar 2019 Læs mere og tilmeld dig informationsmødet her
  • Få op til 30.000 kroner til din efter- og videreuddannelse
  • Uddan dig ved siden af jobbet og få op til 30.000 kroner til din efter- og videreuddannelse.

Få overblikket over det danske uddannelsessystem

Nedenfor kan du se strukturen i det danske uddannelsessystem og få overblikket over Cphbusiness’ uddannelser.

Erhvervs- akademi- uddannelse 2-2 ½ år Master- uddannelse Erhvervsfaglig uddannelse Gymnasial uddannelse Videregående uddannelser Videregående uddannelser UNGDOMS- OG VOKSENUDDANNELSER Kandidat Fuldtidsuddannelser Uddannelser samtidigt med job (deltid) Universitets- bachelor Grundlæg- gende voksen uddannelse Professions- bachelor 3 ½ år Uddannelser hos Cphbusiness Øvrige uddannelser Arbejds- markeds- uddannelse Professions- bachelor (Top-up) 1½ år Akademi- uddannelse 3 år Diplom- uddannelse 2-3 år Erhvervserfaring Min. 2 år Erhvervserfaring Min. 2 år