Ledelse

Drømmer du om et job, hvor opdaterede ledelsesværktøjer og et stærkt blik for at analysere, planlægge og udføre ledelse er nødvendigt? Så er en akademiuddannelse i ledelse det rette valg for dig.

Hvorfor læse ledelse?

Akademiuddannelsen i ledelse er rettet mod nuværende og kommende ledere i den private og offentlige sektor og klæder dig på, så du kan varetage forskellige ledelsesopgaver og stå endnu stærkere som leder.

På uddannelsen får du fra dag et en masse gode ledelsesmæssige værktøjer og praktiske metoder, som du kan bruge i din dagligdag som leder, og du lærer, hvordan du gennem god ledelse kan skabe de bedste resultater for din virksomhed. Derudover udvikler du din egen ledelsesstil og får kompetencer til at lede store og mindre enheder.

Stå stærkere i dit job som leder

Vi har fokus på dig som leder, forandringsledelse, ledelse af medarbejdere, teams, grupper og meget mere.

Du vil blive introduceret til relevant ledelsesteori, -modeller og -opgaver, som kombinerer og tager udgangspunkt i ledelsesmæssige udfordringer og erfaringer fra dit arbejdsliv. Det giver dig konkrete inputs, som du kan bringe i spil i dit job som leder.

Vi ser en enormt stor faglig og personlig udvikling hos vores studerende. Det er tydeligt, at de hviler i deres lederrolle på en helt anden måde, når de har de rette redskaber ved hånden i dagligdagen.
Profilbillede
Mette Høy
Programchef
Cphbusiness

Uddannelsens indhold

På akademiuddannelsen i ledelse får du blandt andet kendskab til:

  • Din egen og andres ledelsesstil og ledelsesadfærd
  • Konkrete ledelsesværktøjer
  • Praksisnære ledelsesmæssige processer og teorier
  • Ledelse af medarbejdere
  • Projektstyring
  • Ledelse/coaching af teams og grupper
  • Medarbejderledelse
  • Forandringsledelse
  • Analyse, planlægning og udførsel af ledelsesmæssige aspekter

Læs mere om læringsmål mv. i studieordningen.

Bliv ringet op og tag en snak om valg af fag eller uddannelse, og hvordan du finder tiden.

0
har også læst ledelse
på Cphbusiness
har også læst ledelse
på Cphbusiness

Lederuddannelsens opbygning

Akademiuddannelsen i ledelse er en erhvervsrettet videregående uddannelse. Den giver sammen med to års efterfølgende erhvervserfaring adgang til diplomuddannelsen i ledelse.

Uddannelsen består af tre obligatoriske fag og en række valgfag. Alle fag afsluttes med en eksamen, og uddannelsen afsluttes med et skriftligt afgangsprojekt. En akademiuddannelse tager typisk tre år at gennemføre med et til to fag pr. semester. Hvert fag har en varighed på ca. tre-seks måneder.

Skræddersy din uddannelse i ledelse

Du bestemmer selv, om du vil tage hele akademiuddannelsen i ledelse eller blot udvælge de fag, der interesserer dig. Læser du en hel uddannelse, kan du også selv vælge fag og fagkombination.

I oversigten nedenfor anbefaler vi dog to oplagte veje gennem din lederuddannelse, så du gennem dine valg af fag får skabt en tydelig, faglig profil.

Obligatoriske fag 30 ECTS

Der er tre obligatoriske fag på akademiuddannelsen i ledelse.
Vis fag Skjul fag

Vælg efter interesse

Forandringsledelse 20 ECTS

Denne profil er for dig, der arbejder med organisatoriske forandringer og gerne vil lære, hvordan du kan bruge coaching til konflikthåndtering.
Vis fag Skjul fag

Projektledelse og forretningsforståelse 20 ECTS

Hvis forretningsforståelse og økonomi er vigtige fokuspunkter i din daglige rolle som leder, bør du vælge denne profil. Her bliver du samtidig klædt på til at lede succesfulde projekter.
Vis fag Skjul fag

Afgangsprojekt 10 ECTS

Afgangsprojektet afslutter uddannelsen og giver dig mulighed for at gå i dybden med et emne, du brænder for.
×

Vi anbefaler, at du følger én af disse to veje afhængig af nuværende eller fremtidige arbejdsopgaver. Du har dog mulighed for at sammensætte uddannelsen ud fra lige netop dine ønsker og behov. Kontakt vores studievejledere for mere information.

Kommende hold

Fag

{{typeName}}
{{educationName}}

Tid og sted

Navn Sted Start Dag Pris
{{course.courseName}} {{course.courseName}} {{course.courseName}} {{ course.location.shortName }} {{ course.startDate | cultureDate:'da-DK':true}} {{ course.weekdays[0] | courseWeekday:'da-DK' }} {{course.signupFee | currency : 'kr.' : 0}} Tilmeld

Printvenligt materiale om uddannelsen

En vigtig brik i at blive den bedste leder, du kan blive, er en lederuddannelse på Cphbusiness.

Christian Mellergaard, Afdelingsdirektør, Jyske Bank