Ledelse

Drømmer du om et job, hvor opdaterede ledelsesværktøjer og et stærkt blik for at analysere, planlægge og udføre ledelse er nødvendigt? Så er en akademiuddannelse i ledelse det rette for dig.

Værktøjer der kan bruges i hverdagen

En akademiuddannelse i ledelse er rettet mod nuværende og kommende ledere. Uddannelsen giver dig en masse vigtige ledelsesmæssige værktøjer, som du umiddelbart kan bruge i din dagligdag som leder.

Uddannelsen har et forretningsmæssigt udgangspunkt og svarer niveaumæssigt til HD 1. del. Den giver sammen med to års efterfølgende erhvervserfaring adgang til diplomuddannelsen i ledelse.

Vi ser en enormt stor faglig og personlig udvikling hos vores studerende. Det er tydeligt, at de hviler i deres lederrolle på en helt anden måde, når de har de rette redskaber ved hånden i dagligdagen.

Mette Høy, underviser på Cphbusiness

Fokus er på dig som leder, ledelse af medarbejdere, ledelse/coaching af teams og grupper og ledelse af forandringer mv.

Praksisnær undervisning

Uddannelsen og de opgaver, der hører til, tager udgangspunkt i dine ledelsesmæssige udfordringer i din organisation. På studiet kombinerer vi de udfordringer med relevant teori, og det giver dig konkrete inputs, som du kan bringe i spil i dit job som leder.

Uddannelsen er rettet mod ledere i den private og offentlige sektor.

Uddannelsen faciliteres af undervisere, der har praksisnær indsigt i de ledelsesmæssige processer og teorier. Som undervisere gør vi brug af læringselementer fra vores fleksible læringsprogram, så indlæringen bliver udfordrende og spændende med mange muligheder.

Lederuddannelsens forløb

Du kan tage uddannelsen på to til tre år. Hvert fag har en varighed på cirka seks måneder. Alle fag afsluttes med en eksamen.

Under uddannelsen kan du gøre brug af vores læringsarkitekter, der vejleder dig, så du kan udnytte din uddannelse fuldt ud i din hverdag som leder.

Cphbusiness anbefaler nedenstående flow i akademiuddannelsen i ledelse. Du kan dog selv frit vælge fag og fagkombination, hvis du for eksempel kun ønsker at tage dele af uddannelsen.

Fag

Varighed

ECTS

Ledelse i praksis

6 mdr.

10

Organisation og arbejdspsykologi

6 mdr.

10

Det strategiske lederskab

6 mdr.

10

To valgfag

10 mdr.

2*10 = 20

Det afsluttende projekt

6 mdr.

10

Vi glæder os til at byde dig velkommen til et spændende forløb på Danmarks største erhvervsakademi.

Aktuelle hold

Herunder finder du en liste over de hold på akademiuddannelsen i ledelse, vi udbyder i den kommende tid. Du kan sortere og filtrere listen efter blandt andet navn, sted, ugedag, tidspunkt og opstart.

Kommende hold

Fag

{{typeName}}
{{educationName}}

Periode

Navn Sted Start Dag Pris
{{course.courseName}} {{course.courseName}} {{course.courseName}} {{ course.location.shortName }} {{ course.startDate | cultureDate:'da-DK':true}} {{ course.weekdays[0] | courseWeekday:'da-DK' }} {{course.signupFee | currency : 'kr.' : 0}} Tilmeld
Informationsmøde 20. marts 2019 Læs mere og tilmeld dig informationsmødet her
  • Få op til 30.000 kroner til din efter- og videreuddannelse
  • Uddan dig ved siden af jobbet og få op til 30.000 kroner til din efter- og videreuddannelse.
Mød Michael Hansen fra Konica Minolta, der har taget en uddannelse i ledelse på Cphbusiness.

Få overblikket over det danske uddannelsessystem

Nedenfor kan du se strukturen i det danske uddannelsessystem og få overblikket over Cphbusiness’ uddannelser.

Erhvervs- akademi- uddannelse 2-2 ½ år Master- uddannelse Erhvervsfaglig uddannelse Gymnasial uddannelse Videregående uddannelser Videregående uddannelser UNGDOMS- OG VOKSENUDDANNELSER Kandidat Fuldtidsuddannelser Uddannelser samtidigt med job (deltid) Universitets- bachelor Grundlæg- gende voksen uddannelse Professions- bachelor 3 ½ år Uddannelser hos Cphbusiness Øvrige uddannelser Arbejds- markeds- uddannelse Professions- bachelor (Top-up) 1½ år Akademi- uddannelse 3 år Diplom- uddannelse 2-3 år Erhvervserfaring Min. 2 år Erhvervserfaring Min. 2 år