Projektledelse

Projektledelse

Vil du øge sandsynligheden for, at dine projekter bliver en succes? På vores kursus i projektledelse får du værktøjer til at forberede, gennemføre og afslutte dine projekter.

Hvorfor skal du tage faget?

På faget projektledelse vil du blive udstyret med relevante værktøjer inden for projektstyring til bl.a. at udvikle og forbedre projektprocessen, og du vil få en professionel tilgang til at realisere nye ideer og udviklingstiltag.

Du vil:

  • Få en forståelse for teori, praksis og metode inden for området
  • Lære at forstå styringen af et projekt fra start til slut og bruge redskaberne til at kunne udvikle din egen ledelsespraksis inden for projektområdet
  • Blive introduceret til værktøjer, som du kan bruge til at udvikle og styre ressourcer såsom interessenter, planer, kvalitet, mål, risici og din egen rolle som projektleder

Fagets indhold

På faget projektledelse vil du bl.a. arbejde med:

  • Værktøjer og metoder til at skabe motivation, fremdrift og effekt af dine projekter
  • Udfordringer som projektleder
  • Sparring med andre projektledere
  • Effekt af projekter
  • Projektstyring

Læs mere om fagets indhold og læringsmål i studieordningen.

0
har også læst ledelse
på Cphbusiness
har også læst ledelse
på Cphbusiness

Eksamen og ECTS

Projektledelse er et valgfag på akademiuddannelsen i ledelse og et obligatorisk fag på akademiuddannelsen i innovation, produkt og produktion. Derfor kan du møde studerende fra begge uddannelser på holdet. Faget består af 10 ECTS.

Du kan tage faget som et enkeltstående kursus eller som en del af en hel uddannelse.

Eksamenen er en mundtlig prøve kombineret med en individuel erhvervscase og er med intern censur.

 

Vores kunder udtaler
Jeg har fået rigtig meget ud af faget projektledelse både fagligt og personligt. Det har givet mig redskaber til, hvordan jeg styrer en idé sikkert igennem hele processen fra skabelse til forberedelse, iværksættelse og evaluering. Rent personligt har faget givet mig stor indsigt i min egen rolle som leder. Jeg har lært min egen ledelses DNA at kende, og det er blevet overraskende tydeligt, hvordan jeg kan agere som leder. Faget har kort sagt været super værdifuldt i min egen ledelsesforståelse.
Hanne Thaulov
Hanne Thaulov
Hartmanns A/S
Det er utroligt værdifuldt at have en uddannelse, der så målrettet kan bruges til at løfte og styre projekter. I mit arbejde som socialpædagog i Bornholms Regionskommune er der ofte både små og store projekter, der hver kræver individuel opmærksomhed for at sikre succes og forandring. Med uddannelsen har jeg fået konkrete værktøjer til at bidrage til at styrke vores organisation.
Stine Borg
Socialpædagog
Bornholms Regionskommune
Faget giver en god introduktion til projektledelse - både teoretisk og praktisk i forhold til ens egen stilling og virksomhed. For dig, der vil lære projektledelse, så er kurset en rigtig god start. Du vil blive udfordret, men også udvikle dig og få et helikopterperspektiv på dine opgaver. Da jeg deltog, havde jeg et par års erfaring med projektledelse, men det genopfriskede principperne og gav inspiration til ny anvendelse.
Stefan Erik Asp
Marketingleder
Destination Bornholm
  • Informationsmøde 12. og 13. januar 2022
  • Hør mere om efter- og videreuddannelse på deltid.

Printvenligt materiale om faget

Kontakt os

Vil du høre mere om dine muligheder for videreuddannelse? Tøv ikke med at kontakte os.

Telefon:

36 15 48 66 Åbningstider

E-mail